chat

Atlas Veiligheidsschoenen

Altas is in 1910 gestart met het fabriceren van veiligheidsschoenen om de mijnbouw en staalindustrie te voorzien van betere werkschoenen. In ruim 100 jaar is Altas uitgegroeid tot dé specialist voor veiligheidsschoenen en wordt ieder jaar ruim 2 miljoen paar hightech veiligheidsschoenen geproduceerd met een perfecte pasvorm en hoog draagcomfort. Veiligheidsschoenen van het topmerk Altas koop je natuurlijk bij Proforto!
Lees meer
Keuzehulp
20221128 - Cyber Monday

118 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/3
  2. 2
  3. 3
Prijzen zijn exclusief BTW.

118 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/3
  2. 2
  3. 3

Atlas veiligheidsschoenen online kopen

Kunnen rekenen op de betrouwbaarheid van goede veiligheidsschoenen is een absolute must. In het assortiment hier bij Proforto is het onder meer mogelijk om er voor te kiezen om Atlas veiligheidsschoenen te kopen. Deze schoenen staan er niet alleen om bekend over een uitstekende kwaliteit en dus ook levensduur te beschikken, daarnaast zijn ze ook nog eens verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Ongeacht de Atlas veiligheidsschoenen waar je precies gebruik van wenst te maken, ze zijn allemaal terug te vinden in het assortiment hier bij Proforto. Bovendien geniet je bij ons ook steeds van de scherpst mogelijke prijs!

Atlas veiligheidsschoenen met verschillende zolen

Op het ogenblik dat je er voor kiest om bepaalde Atlas veiligheidsschoenen te bestellen zal je ongetwijfeld ook rekening willen houden met het soort zool waarover de schoen beschikt. Op vlak van het type zool is het mogelijk om een keuze te maken tussen bijvoorbeeld een schokdempend exemplaar evenals een antistatische of een anti perforatie zool. Is het voor jou van belang dat je veiligheidsschoenen over een anti-slip zool beschikken? Ook in dat geval zal je kunnen vaststellen dat er in ons assortiment met Atlas veiligheidsschoenen ongetwijfeld meerdere exemplaren zijn terug te vinden die aan al je verwachtingen zullen weten te voldoen.

Jouw Atlas veiligheidsschoenen gratis verzonden

Zou jij ook graag één of meerdere Atlas veiligheidsschoenen willen bestellen uit het assortiment hier bij Proforto? In dat geval kan je rekenen op tal van verschillende voordelen. Niet alleen betekent kiezen voor de Atlas veiligheidsschoenen dat je bent verzekerd van een uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid, daarnaast geniet je ook nog eens van gratis verzending vanaf een bestelbedrag ter waarde van 60 euro exclusief BTW. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, er zijn meer dan voldoende goede redenen aan te halen om ook jouw Atlas veiligheidsschoenen aan te schaffen hier bij Proforto!

Werkschoenen advies?
Bekijk de adviespagina