•  (9,1/10)
  •  (9,1/10)

Puma werkschoenen dames

Puma werkschoenen zijn één van de populairste van haar soort. Puma werkschoenen zijn al jarenlang populair. Niet gek want Puma werkschoenen bieden optimale veiligheid, waar ook nog aan stijl en comfort wordt gedacht. Puma verkoopt ook speciale Puma werkschoenen dames. Deze zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren en uitvoeringen waar je mee voor de dag kan komen. Ook deze Puma werkschoenen dames hebben een S1, S1P, S2, S3 en ESD veiligheidsnormering. Profiteer bij Proforto van de snelle levering, gratis verzending en gratis retourneren.

7 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.
Voor de meeste variaties van dit product geldt: Vóór 23:00 besteld, morgen in huis.

7 resultaten

Filter

Puma werkschoenen voor dames zijn niet alleen comfortabel maar houden er rekening mee dat het oog ook wat wil. Stoere meiden die een beroep uitoefenen waarbij hun voeten goed beschermd moeten worden, lopen graag op praktische maar ook mooie schoenen. Dat hebben ze bij Puma heel goed begrepen. Hun werkschoenen voor dames blinken uit in vormgeving, maar ook in draagcomfort en bescherming voor de voeten. De Puma werkschoenen voor dames zijn dan ook geschikt voor talloze bedrijfstakken.

Werkschoenen met verschillende veiligheidskenmerken

Puma maakt werkschoenen voor dames in verschillende categorieën. Je kiest jouw werkschoen of die voor je werknemers aan de hand van de eisen die worden gesteld. Dit hangt af van de branche waarin je actief bent en de eisen die bij bepaalde functies horen. Je kunt bij Puma kiezen uit de volgende veiligheidsnormen:

  • S1: Schoen met veiligheidsneus, geschikt voor droge omstandigheden
  • S1P: Schoen met veiligheidsneus en veiligheidszool, geschikt voor droge omstandigheden
  • S3: S1P schoen, maar waterdicht en dus geschikt voor buiten en andere vochtige omstandigheden

Deze drie verschillende normen zijn beschikbaar bij de Puma werkschoenen voor dames. Je vindt de S-code bij de beschrijving van de desbetreffende schoen.

Veilig werken onder alle omstandigheden met Puma werkschoenen

Puma ken je misschien van de sportschoenen en sportkleding. Maar de werkschoenen die zij maken zijn van dezelfde uitstekende kwaliteit. Goede werkschoenen zijn van groot belang, want hiermee voorkom je dat je letsel oploopt met zware of scherpe voorwerpen. In sommige branches is het dragen van veiligheidsschoenen verplicht. Als je werkgever dit voorschrijft, houd je dan aan de regels, anders ben je mogelijk niet verzekerd als er iets misgaat.

Puma werkschoenen voor dames bestellen tegen een aantrekkelijke prijs

Bij Proforto vind je een ruime selectie Puma werkschoenen voor dames in de maten 35 tot 42. Voor je bestelling betaal je geen verzendkosten en je hebt deze in veel gevallen binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. Wil je graag advies bij het kiezen van de juiste Puma werkschoenen voor dames dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Dit raden we je ook aan als je een grote order wilt plaatsen. We informeren je dan meteen over de leverdatum en kunnen je wellicht een aantrekkelijke offerte op maat aanbieden.