Redbrick Werkschoenen Dames

Tegenwoordig zijn er niet alleen maar werkschoenen voor mannen beschikbaar, ook voor dames is het in deze tijd net zo belangrijk om mooie werkschoenen te hebben die tevens ook goede bescherming bieden. Met de Redbrick werkschoenen dames loop je er als vrouw mooi en stoer bij. Steeds meer vrouwen doen fysiek werk en daar horen ook veiligheidsschoenen bij. Daarom is deze collectie Redbrick veiligheidsschoenen voor dames beschikbaar bij Proforto.
Lees meer

12 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

12 resultaten

Filter

Redbrick werkschoenen dames bij Proforto

De Redbrick dames werkschoenen zijn gekenmerkt door de mooie en trendy uitstraling van het merk Redbrick. Deze Redbrick veiligheidsschoenen voor dames zien er net als de mannen collectie uit als sneakers. Dat is ook de reden dan Redbrick vooral bekend staat met de naam safety sneakers. Deze dames werkschoenen van Redbrick voldoen dus ook aan allerlei diverse veiligheidsnormen. Zo voldoet de Redbrick S3 dames aan de veiligheidsneus en zool protectie. Daarnaast is deze schoen ook nog eens water werend.

Dames hebben meestal een kleinere maat nodig dan de mannen. De red brick werkschoenen dames hebben dus ook een groter aanbod in kleinere maten dan voor de mannen collectie. De vorm van de dames voeten zijn natuurlijk ook anders dan die van mannen voeten. Daarom bevat de Redbrick dames collectie veiligheidsschoenen die speciaal ontworpen zijn voor voeten van vrouwen. Hieruit is de Redbrick Ladies Line ontstaan.

Redbrick Werkschoenen Dames S3 kopen

Een ander groot verschil tussen de mannen en vrouwen collectie, is dat de red brick werkschoenen dames collectie een lichter gewicht heeft dan de collectie voor de mannen. Vaak wordt er bij de dames variant gebruik gemaakt van lichtere materialen zoals een composiet veiligheidsneus in plaats van een stalen neus. Daarnaast is het belangrijk dat de werkschoenen slipvast en waterbestendig zijn, aangezien dit belangrijk is voor bijvoorbeeld de zorg of in de horeca. De damescollectie beschikt over deze normen, omdat de veiligheidsschoenen voldoen aan de S3 normen.

Ruim assortiment Redbrick werkschoenen dames

Proforto biedt niet alleen Redbrick werkschoenen dames aan, maar heeft ook een breed aanbod in de mannen collectie. Ook als man wil je er stoer en verzorgd bij lopen op het werk. Met de Redbrick collectie voor mannen heb je een breed aanbod in safety sneakers die ervoor zorgen dat jij veilig op de werkvloer kan lopen. De collectie bevinden zich zowel hoge als lage modellen met verschillende veiligheidsnormen. Door het brede aanbod in de red brick werkschoenen dames kun je bijna altijd slagen.