chat

Redbrick Veiligheidschoenen

Redbrick veiligheidsschoenen zijn al vele jaren een begrip. Daarom vind je dit merk uiteraard ook in het assortiment van Proforto. Deze schoenen combineer je zonder problemen met zo ongeveer iedere werkoutfit. Of je nu kok bent in een sterrenrestaurant of medewerker in een magazijn of in de automotive. Veiligheidsschoenen van Redbrick zijn leverbaar met veiligheidskeurmerk S1P of S3. Op die manier kun je altijd de juiste keuze maken.

Lees meer
Keuzehulp
20221128 - Cyber Monday

44 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

44 resultaten

Filter

Draag veiligheidsschoenen van RedBrick voor optimaal comfort

Kies je voor veiligheidsschoenen van Redbrick dan kies je voor zowel veiligheid als comfort. De schoenen van dit merk worden met zorg geproduceerd en draaggemak is daarbij van groot belang. De schoenen zijn daarbij niet topzwaar zodat je er soepel op loopt, ondanks de optimale bescherming die ze bieden. Kies je voor een Redbrick veiligheidsschoen met klasse S1P dan heb je een schoen met een tussenzool die voorkomt dat scherpe voorwerpen waar je in trapt door de schoen heen dringen. Denk aan bijvoorbeeld spijkers of scherven. Kies je voor een S3 schoen dan heeft je veiligheidsschoen bovendien een stalen neus zodat je voeten zijn beschermd als er iets zwaars of scherps op je voeten terecht komt Alle schoenen zijn bovendien waterdicht.

Kies jouw favoriete veiligheidsschoenen van Redbrick

De veiligheidsschoenen van Redbrick zijn beschikbaar in tientallen uitvoeringen. Dat doet de producent bewust. Zo kun je een paar schoenen uitkiezen waarin jij je lekker voelt. En als je bedrijfskleding draagt dan kun je de kleur van je werkschoenen er op afstemmen. Dit laatste is ook ideaal als je je personeel graag eenduidig wilt kleden zodat zij goed herkenbaar zijn voor bezoekers of klanten. Bestel je veiligheidsschoenen van RedBrick voor je personeel en gaat het om een grotere order? Neem dan contact op met de klantenservice van Proforto voor een offerte op maat.

Redbrick veiligheidsschoenen koop je voordelig online

Wil je Redbrick veiligheidsschoenen kopen, shop dan bij Proforto. Hier vind je niet alleen een ruim aanbod tegen scherpe prijzen, je profiteert ook van uitstekende service. Met al je vragen kun je terecht bij de deskundige klantenservice. Deze bereik je gemakkelijk via de online chat. Je bestelling wordt meestal dezelfde dag nog verstuurd zodat je je nieuwe veiligheidsschoenen van Redbrick de volgende werkdag in huis hebt.