chat

Grisport Veiligheidsschoenen

De Grisport veiligheidsschoen is populair in diverse branches. Dat komt omdat dit merk schoenen produceert met verschillende veiligheidsklassen. Afhankelijk van je eigen wensen of de voorschriften op de werkplek kun je kiezen uit bijvoorbeeld een S1P schoen maar ook voor veiligheidsschoenen van Grisport met klasse S3. Deze laatste beschermen je voeten het beste dankzij de stalen neus en extra dikke zool.

Lees meer
Keuzehulp
20221128 - Cyber Monday

50 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.

50 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

Veiligheidsschoenen van Grisport voor heren

Bij Proforto kun je kiezen uit een ruim assortiment Grisport veiligheidsschoenen voor heren. De schoenen hebben een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en gaan vele jaren mee. Maar het belangrijkste is dat de Grisport veiligheidsschoen ervoor zorgt dat je voeten onder alle omstandigheden goed beschermd zijn. Of je nu in een vochtige omgeving werkt waar je geen natte voeten wilt krijgen of het risico loopt dat er iets zwaars op je voeten valt, als je op deze schoenen loopt is de kans op ernstige blessures of ongemak tot het minimum beperkt.

Een ruim assortiment Grisport veiligheidsschoenen

Veiligheidsschoenen van Grisport worden geproduceerd in een ruim assortiment. Je hebt dus veel te kiezen als je deze schoenen wilt dragen voor je werk of als je op zoek bent naar goede werkschoenen voor je personeel. Niet alleen qua kleur is er keuze, maar ook qua model. Je kunt kiezen voor een gewone werkschoen maar ook voor een halfhoge laars. Deze laatste hebben

Bestel nu Grisport veiligheidsschoenen tegen de beste prijs

Is je keuze gevallen op de Grisport veiligheidsschoen? Bij Proforto betaal je altijd een scherpe prijs. Als je een grote order wilt plaatsen, bijvoorbeeld voor je voltallige personeel, dan raden we je aan om contact op te nemen met onze klantenservice voor een offerte op maat. Maar ook als particulier of zzp’er kun je uiteraard bij ons terecht voor de topkwaliteit Grisport veiligheidsschoenen. Je bestelling wordt in alle gevallen met zorg verwerkt en heb je binnen enkele dagen in huis. Als je advies wilt bij het maken van je keuze of als je een vraag hebt over een specifiek type veiligheidsschoenen van Grisport dan helpt de klantenservice je graag. Je legt snel contact via de online chat op de website.