chat

Medische Klompen

Ben je op zoek naar medische klompen voor hem of haar? Bij Proforto vind je een ruim assortiment medische werkklompen zorg voor zowel mannen als vrouwen. In de collectie van Proforto vind je instappers van verschillende materialen en daarnaast zijn ze in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ga je kiezen voor een hippe groene medische klomp met antislip, of toch voor een andere medische klomp uit onze collectie? Je profiteert daarnaast van een goede klantenservice, snelle levering en gratis verzending.
Lees meer

40 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

40 resultaten

Filter

Het grootste assortiment medische klompen

Medische klompen worden gedragen in alle takken van de gezondheidszorg. Verpleegkundigen in het ziekenhuis die op medische klompen lopen zijn wellicht het bekendste voorbeeld, maar er zijn natuurlijk meer situaties denkbaar waar dit schoeisel zeer goed van pas komt. Denk bijvoorbeeld aan de volgende branches:

  • Tandartspraktijk
  • Laboratorium
  • Verzorgingstehuis
  • Huisartspraktijk

Bij Proforto kun je een keus maken uit een ruim assortiment medische klompen. Zo kunnen medewerkers zelf bepalen waar ze het liefst op lopen. Maar je kunt natuurlijk als werkgever ook kiezen voor uniformiteit en zelf een keuze maken. Medische klompen zijn verkrijgbaar in de maten 35 tot en met 48. Er zijn modellen voor dames en voor heren, maar een deel van de collectie bestaat uit unisex medische klompen. Daarnaast vind je altijd medische klompen sale bij Proforto en goedkope medische klompen.

Aan welke eisen moeten medische klompen voldoen?

Het hangt uiteraard van de werksituatie af welke eisen je stelt aan klompen medisch. Maar een belangrijke eis die altijd geldt is dat het comfortabele schoenen moeten zijn. Medewerkers in de zorg maken heel wat kilometers op een werkdag en dat kan alleen als ze medische klompen dragen die de voeten goed ondersteunen. Je kunt kiezen uit klompen met een open of gesloten hiel. Er zijn medische klompen die voldoen aan bepaalde veiligheidskenmerken, dit staat bij het artikel aangegeven. Daarnaast zijn er uiteraard verschillende kleuren verkrijgbaar zodat je de klompen desgewenst kunt combineren met de kleur van de bedrijfskleding, die natuurlijk lang niet altijd wit is. Medische klompen kunnen ook prima worden gedragen in de schoonmaakbranche, klompen met het S3 keurmerk zijn waterdicht.

Medische klompen van topmerken

Bij Proforto vind je een ruim assortiment medische klompen van de beste merken. Denk aan Sanita, Toffeln, Birkenstock en Strövels. Natuurlijk vind je bij Proforto nog veel meer merken met hoogstaande kwaliteit en draagcomfort. Het belangrijkste aan medische klompen is de steun die ze bieden en het draagcomfort. Je staat immers de hele dag op je benen waardoor je medische klompen de juiste steun moeten bieden.

Medische klompen in alle soorten en maten

Je wilt natuurlijk een klomp medisch die lekker zit, maar er ook goed uit ziet. Daarom vind je bij ons standaard witte medische klompen maar ook stoere kleurtjes en leuke patronen. Zo kun je jouw werkoutfit toch nét even iets leuker maken. Je shopt medische werkklompen online voor hem en voor haar. Zo vind je altijd een werkschoen die het beste bij jou past.

Bestel je goedkope medische klompen bij Proforto

Ben je op zoek naar comfortabele en tegelijk duurzame en veilige medische klompen? Bekijk dan het ruime assortiment van Proforto. Je kunt de zoekresultaten beperken door een merk, kleur, maat of ander kenmerk te selecteren uit het menu. Je bestelling kun je direct online plaatsen, de levertijd staat vermeld bij het product van je keuze. Je vind bij Proforto ook medische klompen sale. Wil je advies over je aankoop? Neem dan gerust contact op met onze deskundige en behulpzame klantenservice. De contactgegevens vind je op de website.