Medische Klompen

45 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.
Voor de meeste variaties van dit product geldt: Vóór 23:00 besteld, morgen in huis.

45 resultaten

Filter

Medische klompen worden gedragen in alle takken van de gezondheidszorg. Verpleegkundigen in het ziekenhuis die op medische klompen lopen zijn wellicht het bekendste voorbeeld, maar er zijn natuurlijk meer situaties denkbaar waar dit schoeisel zeer goed van pas komt. Denk bijvoorbeeld aan de volgende branches:

  • Tandartspraktijk
  • Laboratorium
  • Verzorgingstehuis
  • Huisartspraktijk

Bij Proforto kun je een keus maken uit een ruim assortiment medische klompen. Zo kunnen medewerkers zelf bepalen waar ze het liefst op lopen. Maar je kunt natuurlijk als werkgever ook kiezen voor uniformiteit en zelf een keuze maken. Medische klompen zijn verkrijgbaar in de maten 35 tot en met 48. Er zijn modellen voor dames en voor heren, maar een deel van de collectie bestaat uit unisex medische klompen.

Aan welke eisen moeten medische klompen voldoen?

Het hangt uiteraard van de werksituatie af welke eisen je stelt aan medische klompen. Maar een belangrijke eis die altijd geldt is dat het comfortabele schoenen moeten zijn. Medewerkers in de zorg maken heel wat kilometers op een werkdag en dat kan alleen als ze medische klompen dragen die de voeten goed ondersteunen. Je kunt kiezen uit klompen met een open of gesloten hiel. Er zijn medische klompen die voldoen aan bepaalde veiligheidskenmerken, dit staat bij het artikel aangegeven. Daarnaast zijn er uiteraard verschillende kleuren verkrijgbaar zodat je de klompen desgewenst kunt combineren met de kleur van de bedrijfskleding, die natuurlijk lang niet altijd wit is. Medische klompen kunnen ook prima worden gedragen in de schoonmaakbranche, klompen met het S3 keurmerk zijn waterdicht.

Bestel je medische klompen voordelig bij Proforto

Ben je op zoek naar comfortabele en tegelijk duurzame en veilige medische klompen? Bekijk dan het ruime assortiment van Proforto. Je kunt de zoekresultaten beperken door een merk, kleur, maat of ander kenmerk te selecteren uit het menu. Je bestelling kun je direct online plaatsen, de levertijd staat vermeld bij het product van je keuze. Wil je advies over je aankoop of wil je een offerte op maat voor een grote order? Neem dan gerust contact op met onze deskundige en behulpzame klantenservice. De contactgegevens vind je op de website.