chat

Zorgshirts

Een zorg shirt wordt door veel zorgverleners graag gedragen. Je kunt het combineren met een zorgbroek maar ook met een jeans als het allemaal wat minder formeel kan. Bij Proforto vind je zorgshirts in diverse kleuren, je bent dus zeker niet gebonden aan wit. Je bestelling kun je direct online doorgeven. Levering kan al binnen 1 tot 2 werkdagen als het zorg shirt niet bedrukt hoeft te worden. Je profiteert niet alleen van onze snelle levering maar ook van de beste prijzen en onze prima service.

Lees meer

20 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

20 resultaten

Filter

Kies voor een zorgshirt met bedrukking

Ben je op zoek naar een zorg shirt dan overweeg je wellicht om dit shirt te laten bedrukken. Dat kan bij Proforto direct geregeld worden. We kunnen een logo op het shirt zetten zodat je goed herkenbaar bent als je aan het werk bent. Veel zorginstellingen kiezen hiervoor zodat de medewerkers duidelijk herkenbaar zijn zowel voor patiënten/cliënten als voor bezoekers. Het logo kan zowel op de voorzijde als de achterzijde worden geplaatst. Je kunt de gewenste locatie aangeven bij het plaatsen van je order. Je ontvangt altijd eerst een proefdruk per e-mail voordat we je opdracht uitvoeren.

Verschillende modellen zorgshirts bij Proforto

Bij Proforto kun je een keuze maken uit verschillende zorg shirts. Niet alleen qua kleur maar ook qua model. Je vindt onder andere de zorg shirts van Alsico, Mascot en De Berkel in ons assortiment. Vergelijken is eenvoudig, mede dankzij de uitgebreide product informatie. Heb je je keuze gemaakt dan kun je direct online bestellen. Kies je niet voor bedrukken dan kun je je bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen verwachten. Wil je dat het zorg shirt wordt gedrukt dan duurt de levering vanzelfsprekend wat langer, maar ook dan doen we ons best om je order zo snel mogelijk uit te leveren.

Bestel je zorg shirt voordelig bij Proforto

Een zorg shirt koop je voordelig bij Proforto. Bekijk onze prijzen en ontdek je voordeel. Ben je overtuigd dan noteren we graag je order. Heb je nog vragen of kunnen onze experts je voorzien van advies? Hiervoor kun je contact opnemen met de klantenservice. Deze is eenvoudig bereikbaar via de online chat. Uiteraard kun je hier ook terecht als je vragen hebt over onze zorg shirts maar ook als het een vraag betreft over ons overige assortiment werkkleding en werkschoenen.