chat

Zorgjassen

Bekijk ons ruime assortiment zorgjassen van onder andere de Berkel, Haen, BP en Pastelli. Onze zorgjassen zijn geselecteerd op kwaliteit en een hoogwaardige pasvorm. Maak een keuze tussen vele stijlen en kleuren en profiteer van een snelle levering, gratis verzending en gratis retourneren. Bij Proforto vind je altijd een zorgjas die bij jouw past!
Lees meer

145 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/4
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Prijzen zijn exclusief BTW.

145 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/4
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Wanneer je actief bent binnen de zorgsector is het vanzelfsprekend dat je niet alleen over hygiënische, maar ook over comfortabele kledij dient te beschikken. Op het ogenblik dat je een blik werpt op het assortiment met zorgjassen hier bij Proforto zal je kunnen vaststellen dat deze verkrijgbaar zijn in tal van verschillende uitvoeringen en kleuren. Geef je de voorkeur aan een wit, een grijs of een rood exemplaar? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden! Bovendien bieden wij onze klanten ook altijd de mogelijkheid om hun zorgjassen te laten personaliseren door deze te bedrukken of te borduren. Wat je ook in gedachten hebt voor je zorgjas, het is steeds zonder probleem mogelijk om een zorgjas naar wens te kopen hier bij Proforto!

Zorgjassen verkrijgbaar van verschillende merken

Indien je graag één of misschien zelfs meerdere nieuwe zorgjassen wenst te kopen spreekt het voor zich dat je altijd even zal willen kijken in de richting van de verschillende merken die worden aangeboden. Hier bij Proforto hebben we een uitgebreid assortiment boordevol zorgjassen van de meest uiteenlopende merken. Het gaat hierbij om namen zoals bijvoorbeeld Alsico, BP, de Berkel, HAVEP, Hejco evenals Praxis-Wear. Bovendien zijn er in ons aanbod zorgjassen terug te vinden die zijn gemaakt van verschillende materialen zoals bijvoorbeeld katoen en polyester. Welk materiaal jij ook het fijnste mag vinden, het behoort allemaal zonder probleem tot de mogelijkheden!

Ontdek ons uitgebreide assortiment met zorgjassen nu!

Ben je op zoek naar mooie, kwalitatieve en bovendien ook hygiënische zorgjassen? Wil je deze bovendien ook kunnen personaliseren en in huis kunnen halen tegen een zeer interessante prijs? In al deze gevallen nodigen we je graag uit om het aanbod met zorgjassen hier bij Proforto te ontdekken. Indien je er voor kiest om één of meerdere exemplaren bij ons te kopen kan je bovendien steeds rekenen op gratis verzending (vanaf een bestelbedrag van 35 euro) evenals gratis recht op retour. Dit zijn stuk voor stuk goede redenen om er voor te kiezen om jouw nieuwe zorgjassen aan te schaffen hier bij Proforto!