SHAE Care

SHAE Care ontwerpt en produceert stijlvolle, comfortabele en duurzame bedrijfskleding voor helden in de zorg. De modellen zorgen voor een optimale functionaliteit en uitstraling, zodat de echte helden op een comfortabele manier te werk kunnen gaan.

Lees meer

23 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.
Voor de meeste variaties van dit product geldt: Vóór 23:00 besteld, morgen in huis.

23 resultaten

Filter

SHAE Care

Met producten als zorgjassen, zorgtunieken, zorgpantalons en doktersjassen, is SHAE Care er voor alle mensen die werkzaam zijn in ziekenhuizen, verpleeg- en ouderenzorg, thuiszorg en aanverwante zorginstellingen. De collectie is ook uitermate geschikt voor medewerkers in de dentale- en veterinaire markt. SHAE Care is ontwikkeld en geproduceerd met de meest duurzame stoffen en materialen. Alle kleding is thuis en industrieel wasbaar.

SHAE Care Collecties

SHAE Care collecties hebben een pasvorm met een perfecte fit voor elke medewerker. In SHAE Care voelt iedereen zich comfortabel, lekker en vrij. De collecties zijn geproduceerd van duurzame stoffen met het keurmerk Oeko-Tex Standard 100.

Om alle medewerkers in de zorg een perfecte pasvorm te bieden zijn er vier vaste voorraadcollecties.

  • SHAE Care Basic-line
  • SHAE Care Comfort-line
  • SHAE Care Casual-line
  • SHAE Care Premium-line

SHAE Care Duurzaamheid

De collecties zijn comfortabel, duurzaam en van de beste kwaliteit. De bedrijfskleding die vandaag aan u geleverd wordt, vormt de basis voor de producten van morgen, een circulaire economie. De keuzes die worden gemaakt betreffende grondstoffen en productielocaties hebben een positieve impact op het milieu. SHAE Care werkt met stoffen van gerecycelde polyester en katoen om verspilling van water en materialen tegen te gaan en om CO2 uitstoot te verminderen. Zo komen we tot circulaire toepassingen, waardoor de wereld dan een klein beetje mooier wordt.