chat

Medische Schoenen

Ben je op zoek naar medische schoenen dames of voor heren? Bij Proforto vind je een ruim assortiment werkschoenen zorg voor zowel mannen als vrouwen. In de collectie van Proforto vind je hoge én lage modellen en daarnaast zijn ze in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ga je kiezen voor een hippe groene medische schoen met antislip, of toch voor een andere medische schoen uit onze collectie? Je profiteert daarnaast van een goede klantenservice, snelle levering en gratis verzending.
Lees meer

11 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

11 resultaten

Filter

Wanneer je op zoek bent naar medische schoenen zal je er absoluut zeker van willen zijn dat je kiest voor kwalitatieve exemplaren die verkrijgbaar zijn tegen de scherpst mogelijke prijs. Dat is hier bij Proforto absoluut geen probleem! Ons omvangrijke assortiment met medische schoenen bestaat uit zowel hoge als lage modellen welke geschikt zijn voor mannen en vrouwen. Bovendien zijn de medische schoenen die wij aanbieden steeds afkomstig van bekende merken zoals Wock, Cofra, Maxguard evenals Wash'Go. Ook wanneer je op zoek bent naar een exemplaar welke is voorzien van een stalen neus ben je bij ons aan het juiste adres!

Verschillende zolen voor je medische schoenen

Op het ogenblik dat je er voor kiest om medische schoenen te kopen zal je er altijd rekening mee moeten houden dat er verschillende soorten zolen kunnen worden aangekocht. Zo is het mogelijk om te kiezen voor medische schoenen met schokdempende zool, maar kan je ook kiezen voor antistatische exemplaren, zolen die zijn gemaakt van polyurethaan en ga zo maar door. Het is bovendien onnodig om te zeggen dat heel wat medische schoenen ook zijn voorzien van antislip waardoor ze extra veilig zijn in gebruik. Wil je er voor zorgen dat je altijd bent verzekerd van het meest optimale draagcomfort? In dat geval is kiezen voor ademende zolen voor in je medische schoenen uiteraard eveneens een aanrader. Loop je liever op medische klompen? Ook die hebben wij in ons assortiment.

Keuze uit verschillende veiligheidsklassen

Je moet er bij het kopen van medische schoenen altijd rekening mee houden dat er ook bepaalde eisen aan verbonden kunnen zijn op vlak van veiligheid. Medische schoenen zijn hier bij Proforto te kopen als 'non safety' exemplaren, maar ook met de S2 veiligheidsklasse. Dit zorgt er voor dat onze medische schoenen voor de meest uiteenlopende situaties kunnen worden ingezet. Kies je er uiteindelijk voor om je medische schoenen of medische klompen dames dames of heren bij ons te kopen? In dat geval kan je niet alleen rekenen op de meest optimale prijs-kwaliteitverhouding, daarnaast zal je ook nog eens kunnen vaststellen dat ze altijd snel geleverd worden. Vanaf een bestelbedrag van minimaal 50 euro is de verzending bovendien helemaal gratis!