chat

Medische schoenen dames

Als je in de zorg werkt dan weet je hoe belangrijk het is om goede medische schoenen voor dames te dragen. Je voeten hebben immers heel wat te verduren als je aan het werk bent. Bij Proforto vind je degelijke schoenen die prima geschikt zijn als je zorgmedewerker bent. Naast de medische schoenen dames vind je bij Proforto een groot assortiment zorgkleding dames zoals doktersjas dames en zorg broeken dames. Bestellen is heel eenvoudig en je betaalt op de manier die jij het prettigst vindt. Je bestelling heb je vaak al de volgende werkdag in huis en retourneren is gratis.
Lees meer

7 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

7 resultaten

Filter

Prettig werken op medische schoenen dames

Medische schoenen voor dames kenmerken zich door een uitstekende pasvorm en goede ondersteuning van de voeten. Dit is belangrijk, omdat je anders het risico loopt op klachten aan je rug, schouders en nek. Dit kan zelfs leiden tot arbeidsongeschiktheid. Veel werkgevers verstrekken om die reden dan ook goed medisch schoeisel aan hun personeel. Ze hebben er immers het grootste belang bij als zij zonder problemen kunnen werken en zich niet ziek hoeven te melden vanwege klachten die te maken hebben met overbelasting.

Kies uit de beste merken medische schoenen dames

Bij Proforto gaan we alleen voor de hoogste kwaliteit. Daarom vind je in ons assortiment medische schoenen van de beste merken. We hebben onder andere WOCK en Toffeln. Gemakkelijke instappers met een prima voetbed en zool. Deze schoenen zijn te koop in diverse kleuren, dus de keuze is zeker niet beperkt tot alleen maar zwart en wit. JE kunt je schoenen op die manier zelfs afstemmen op je outfit, ongeacht of je wel of niet in uniform werkzaam bent.

Bestel je medische schoenen dames voor de beste prijs

Wil je ook van die fijne medische schoenen voor jezelf of voor je personeel? Bestel dan bij Proforto en profiteer van de beste prijs en uitstekende service. Je bestelling wordt direct verwerkt en verstuurd. Binnen 1 tot 2 werkdagen loop jij op werkschoenen voor medisch personeel waar je blij van wordt. Heb je een vraag over de schoenen die je overweegt te kopen? Neem dan even contact op met de klantenservice. Dat kan heel simpel via de online chat. Je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.