Regenkleding

Werk je regelmatig buiten? Dan kan regenkleding de oplossing zijn om droog te blijven in de slechtste weersomstandigheden. Proforto biedt verschillende regenkleding aan van hoogwaardige kwaliteit. De regenkleding is veelal gemaakt van hoogwaardig polyester en is geheel waterafstotend. Wij hebben regenkleding van polyamide, nylon, polyurethaan en katoen. Onze regenkleding voldoet aan de EN 343 norm, waarmee de kleding weerstand biedt tegen waterpenetratie en een ademend vermogend heeft.

Lees meer

108 resultaten

Filter

Pagina:
 1. 1/3
 2. 2
 3. 3
Prijzen zijn exclusief BTW.
Voor de meeste variaties van dit product geldt: Vóór 23:00 besteld, morgen in huis.

108 resultaten

Filter

Pagina:
 1. 1/3
 2. 2
 3. 3

Verschillen in waterdichtheid:

 • Waterafstotend: Een weefsel dat geen water absorbeert, waarvan de waterdruppels dus van het materiaal afglijden. Dit effect komt door een speciale behandeling van het materiaal en kan opnieuw plaatsvinden als het effect verloren is gegaan na veelvuldig wassen.
 • Waterdicht: Materiaal dat ondoordringbaar is voor water. Een waterdichte coating wordt hiervoor op of tussen twee lagen van het materiaal aangebracht.
 • Waterdamp doorlaatbaar: Sommige waterdichte weefsels hebben poriën waarvan de grootte zodanig is dat waterdampmoleculen er wel doorheen kunnen, maar de grotere watermoleculen niet.

Scherp geprijsd, hoge kwaliteit

In ons assortiment vind je zowel reflecterende regenkleding als gewone regenpakken, voor zowel heren als dames van hoge kwaliteit. Je kunt bij ons een losse regenjas of regenbroek kopen. Zo heb je jouw regenpak in één keer compleet! Moet je vaak door weer en wind? Dan hebben wij ook regenjassen die zowel waterdicht als winddicht zijn. Op die manier kun je het Nederlandse weer wel trotseren!


Classificatie EN 343

Voor regenkleding wordt de norm EN 343 gebruikt. Deze norm geeft de waterdichtheid en dampweerstand van de regenkleding aan. Voor deze norm wordt gebruikt gemaakt van klasse 1 t/m 3. Het cijfer 3 geeft de hoogste prestatieniveau aan.

Om met de EN 343-norm gecertificeerd te worden, moet de regenkleding voldoen aan een aantal eisen:

 • Een model moet voldoen aan de voorwaarden gesteld in de EN 340-norm
 • De treksterkte, scheurweerstand, krimp en naadsterkte moeten voldoen aan de waarden die gesteld worden in de norm.
 • Er mogen geen openingen in de kleding zitten die bij normaal gebruik van de kleding water door zouden laten.

Grote maten regenkleding

Bij Proforto hebben we regenkleding in verschillende kleuren en maten. Ben je opzoek naar een specifieke maat? Geen probleem, maak gebruik van onze filters en op deze manier kun je filteren naar de maat waar jij naar opzoek bent. Wij willen iedereen op een zo goed mogelijke manier proberen te helpen en daarom zorgen wij ervoor dat er veel keuze is in ons assortiment. Met onze regenkleding zorg je ervoor dat je gegarandeerd droog blijft.