chat

Zorgtunieken

Een zorgtuniek zit vaak net wat prettiger dan een zorgshirt. Je loopt in ieder geval niet het risico dat je te veel van jezelf laat zien als je moet bukken. De tuniek valt netjes over de rug en zorgt ervoor dat je er niet aanstootgevend bij staat in het bijzijn van cliënten. Bestel jouw zorgtuniek bij Proforto en profiteer van onze standaard voordelen zoals snelle levering, scherpe prijzen en uitstekende service. Je kunt je bestelling gratis retourneren als je niet helemaal tevreden bent.

Lees meer

29 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

29 resultaten

Filter

Kies voor een vlotte zorgtuniek

Als je in de zorg werkt dan is een zorgtuniek een prima keuze als werkkleding. Je kunt de tuniek combineren met een zorgbroek, maar ook met een jeans als het allemaal net wat minder formeel hoeft. De zorgtuniek is een ruimvallend lang shirt dat net wat beter afkleedt dan een zorgshirt. Je kunt je er soepel in bewegen, ook als je tijdens het werk vaak moet bukken of bij het tillen van patiënten. De zorgtuniek wordt in verschillende branches gedragen, zowel in zorginstellingen als bij ziekenhuizen voor mensen en dieren.

Een zorgtuniek laten bedrukken

Bij Proforto kunnen we je zorgtuniek laten bedrukken. Het kan voordelen hebben om je werkkleding te laten personaliseren. Op die manier is het voor cliënten meteen duidelijk dat je van de zorginstelling bent. Zeker bij thuiszorg is dat belangrijk, omdat kwetsbare mensen soms het slachtoffer worden oplichting of zelfs geweld. Steeds meer zorgverleners kiezen er daarom voor om de kleding voor hun medewerkers te laten voorzien van een bedrijfslogo. Als jij dat ook wilt dan kunnen we dat bij Proforto direct voor je in orde maken. Uiteraard geldt dat ook als je als zzp’er in de zorg werkzaam bent.

Kies uit een ruim assortiment zorgtunieken

De zorgtuniek hoeft zeker niet alleen wit te zijn. Je kunt ook kiezen voor een andere kleur, of voor wit met een kleurtje. Dit hangt natuurlijk af van je persoonlijke voorkeur of de eisen die vanuit de zorginstelling worden gesteld. Bij Proforto vind je een ruim assortiment zorgtunieken, zowel in wit als in andere kleuren. Je kunt kiezen uit verschillende modellen en uit meerdere merken. We hebben bekende merken voor je op voorraad, waaronder SHAE, Alsico en BP. Binnen een merk zijn er dan weer verschillende modellen waar je uit kunt kiezen.

Bestel een zorgtuniek voor de beste prijs bij Proforto

Ben je op zoek naar een vlotte en hippe zorgtuniek? Bekijk de modellen in de webshop van Proforto en je vindt vast en zeker wat je zoekt. Kies je voor bedrukken dan kun je het bestand met het gewenste logo direct uploaden. Je ontvangt altijd eerst een proefdruk per e-mail. Heb je vragen over je bestelling dan kun je direct online contact zoeken met de klantenservice via de chatfunctie op de website. Eén van de medewerkers helpt je graag.