chat

Tandartskleding

Bij Proforto vind je een uitgebreide collectie tandarts kleding. Broeken, jassen en comfortabele werkschoenen bestel je eenvoudig in onze webshop. We verwerken je bestelling direct, deze heb je meestal de volgende werkdag in huis. Ben je niet helemaal tevreden dan mag je de kleding kosteloos terugsturen. Je betaalt altijd de beste prijs ook als je kiest voor het laten bedrukken of borduren van tandartskleding.

Lees meer

33 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

33 resultaten

Filter

Fijn werken in prettig zittende tandarts kleding

Tandarts kleding moet in de eerste plaats comfortabel zijn. Tandartsen maken vaak lange dagen en zitten soms lang in dezelfde houding om een behandeling uit te voeren. Dan is het belangrijk dat de kleding soepel valt en niet belemmert in de bewegingsvrijheid. Onze leveranciers van kleding voor de tandarts houden hier uiteraard rekening mee bij het ontwerpen. Je kunt er dan ook op vertrouwen dat onze tandarts kleding aan alle voorwaarden die je hebt voldoet.

Tandarts kleding voor optimale hygiëne

Tandarts kleding moet op hogere temperaturen gewassen kunnen worden om bacteriën en virussen geen kans te geven. Bij alle tandarts jassen, schorten en andere kleding zie je direct hoe je deze kunt wassen. Als de informatie hierover niet volledig duidelijk is dan kun je uiteraard meer informatie vragen bij onze klantenservice. Tandartskleding is niet alleen in het wit leverbaar, maar ook in blauw of wit met ondersteunende kleuren. Deze kleuren kun je bijvoorbeeld ook inzetten om onderscheid te maken in functie, bijvoorbeeld voor assistentes, mondhygiënistes of stagiaires.

Laat kleding voor de tandarts bedrukken

Tandarts kleding laten bedrukken kan aan de orde zijn als je werkt voor een groepspraktijk. Je kunt het logo van de praktijk op de kleding laten aanbrengen op een door jou aan te geven plaats. Bij je order kun je dit eenvoudig aanklikken. Stuur een bestand met het logo mee in een hoge resolutie, informeer hier bij voorkeur naar bij de ontwerper. De opdruk wordt digitaal aangebracht op een afbeelding van de kleding. Hiervan krijg je een e-mail. Zo kun je zien hoe het eindresultaat eruit gaat zien. Ben je tevreden dan zorgen we dat je order zo snel mogelijk wordt geleverd. Heb je toch nog opmerkingen dan gaan we samen kijken hoe we dat voor je kunnen oplossen.

Koop tandarts kleding van topmerken bij Proforto

Bij Proforto vind je een uitgebreid assortiment tandarts kleding van bekende merken zoals De Berkel, Safety Jogger en Strövels. We hebben niet alleen kleding maar ook werkschoenen en -klompen. Je kunt dus een complete outfit samenstellen voor het personeel van je praktijk. Je kunt onze medewerkers direct bereiken via de online chat, maar ook per e-mail of telefonisch. Je kunt altijd rekenen op uitstekende service en snel antwoord op je vragen.