chat

Doktersjassen

Een doktersjas mag natuurlijk niet ontbreken in een ziekenhuis of artsenpraktijk. Een doktersjas maakt een arts herkenbaar en beschermt je tegen vuil en vloeistoffen. Daarnaast hebben ze meerdere praktische opbergzakken. Daarom zijn de doktersjassen bij Proforto niet alleen functioneel maar ook hygiënisch. Bekijk ons ruime assortiment doktersjassen van topmerken als De Berkel, Haen, Alsico en BP. In ons assortiment vind je zowel doktersjassen voor mannen als doktersjassen voor vrouwen. Naast doktersjassen heeft Proforto een breed assortiment aan zorgkleding.

Jouw doktersjas bedrukken & borduren?

Lees meer

27 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

27 resultaten

Filter

Kies de doktersjas die bij je past

De traditionele doktersjas is wat langer en heeft vaak lange mouwen. Maar als dat niet bij je past dan kun je natuurlijk ook voor een korte zorgjas gaan. In de meeste gevallen is er geen vast stramien waaraan de kleding in een zorginstelling moet voldoen. Je hebt daar meestal wel wat vrijheid in. En als je zelf de inkoper voor de doktersjassen bent dan is het natuurlijk helemaal makkelijk. Je kunt eventueel verschillende modellen bestellen voordat je een order plaatst zodat de medewerkers die ze moeten gaan dragen kunnen kiezen waar hun voorkeur ligt. Een doktersjas moet immers gedurende een hele dienst gedragen worden en dan moet die wel lekker zitten.

Een duurzame witte doktersjas

Een doktersjas heeft heel wat te verduren. Hij wordt vaak dagelijks gedragen en belandt daardoor ook zeer regelmatig in de wasmachine. Een doktersjas moet op 60 graden gewassen kunnen worden om bacteriën en virussen te kunnen doden. Daarom is de kleur wit meestal wel het meest gangbaar. De doktersjas wordt bij voorkeur gemaakt van een stof die duurzaam is zodat je niet iedere drie maanden een nieuwe doktersjas hoeft te bestellen. Daarnaast moet een goede doktersjas voldoende zakken hebben voor pennen, je stethoscoop en vandaag de dag ook meestal je smartphone. Aan al deze eisen voldoen de doktersjassen die je bij Proforto kunt bestellen.

Een doktersjas laten bedrukken

Bij Proforto kun je ervoor kiezen om je doktersjas te laten bedrukken. Dat kan met de naam of het logo van de zorginstelling, zodat iedereen meteen kan zien dat je tot het personeel behoort. Steeds meer zorginstellingen kiezen voor bedrukken met een logo. Het schept vertrouwen als patiënten bij hun eerste kennismaking meteen zien dat je een vaste medewerker bent en dat ze je dus vaker zullen tegenkomen. Daar komt bij dat het op die manier vrijwel uitgesloten is dat iemand misbruik maakt van de doktersjas, want als er geen logo op staat dan is het dus geen arts die aan het ziekenhuis of de zorginstelling is verbonden. Het logo kan heel subtiel worden aangebracht, bijvoorbeeld op één van de borstzakjes of op de mouw.

Zo werkt het bedrukken van doktersjassen

Kies je voor bedrukken van doktersjassen dan kun je dat helemaal via de webshop van Proforto regelen. Kies eerst de doktersjas die je wilt bestellen. Vervolgens selecteer je de gewenste maat. Nu kies je voor bedrukken en voegt het bestand met het logo toe. Dit bestand moet wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Hierover lees je meer op de website. Zodra je order binnenkomt, wordt er eerst een proefdruk gemaakt. Hiervan ontvang je een voorbeeld per e-mail. Controleer dit bestand goed, want als je akkoord gaat wordt je opdracht aan de hand van dit voorbeeld uitgevoerd. Gepersonaliseerde kleding kan niet worden geretourneerd.

Koop een goede doktersjas bij Proforto

Bij Proforto kun je de beste doktersjassen direct online bestellen. We hebben bekende merken zoals De Berkel en HAEN. Bekijk ons aanbod, maak je keuze en voltooi je bestelling. Is er iets niet duidelijk of wok je meer informatie over een product? Neem dan gerust contact op met de klantenservice, bereikbaar via de online chat.