chat

Tandartsjassen

Een tandartsjas moet ervoor zorgen dat je als tandarts meteen herkend wordt. Maar hij moet ook comfortabel zijn. Bij Proforto vind je tandartsjassen van verschillende merken. JE kunt je bestelling direct via de webshop doorgeven, levering kan al de volgende werkdag als jouw bestelling op voorraad is. Ben je niet tevreden dan kun je gratis retourneren. Je betaalt geen extra verzendkosten vanaf een order van €50,- en kunt kiezen voor achteraf betalen.

Lees meer

14 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

14 resultaten

Filter

Een comfortabele tandartsjas kopen

Wil je een fijne tandartsjas kopen dan zit je goed bij Proforto. WE hebben een ruim assortiment met uiteraard ook tandartsjassen van hét merk als het gaat om zorgkleding, De Berkel. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, zowel wit als in een andere kleur. Zo kun je als je wilt onderscheid maken in de praktijk tussen tandartsen en andere medewerkers en is het ook voor patiënten meteen duidelijk met wie ze te maken hebben.

Laat een tandartsjas voorzien van een logo

Een tandartsjas kun je door Proforto laten voorzien van een logo. Steeds meer praktijken werken onder een bedrijfsnaam omdat er meerdere tandartsen samenwerken. Die naam op de bedrijfskleding laten aanbrengen schept duidelijkheid. Een bedrijfsnaam of -logo kan door middel van bedrukken of borduren worden aangebracht. Bij het plaatsen van je order kun je dit meteen regelen. Geef de locatie aan en stuur het digitale bestand met je logo direct mee met je order. Op de website lees je aan welke voorwaarden het bestand moet voldoen. We maken een digitale proefdruk voor je, deze ontvang je per e-mail. Ben je tevreden? Geef dit dan aan ons door zodat je je gepersonaliseerde tandartsjassen zo snel mogelijk in huis hebt.

Een tandartsjas bestellen voor de beste prijs

Je kunt een tandartsjas bestellen tegen de beste prijs bij Proforto. Bekijk ons ruime aanbod tandartskleding, naast tandartsjassen hebben we ook schorten, broeken, schoenen en klompen. Je kunt direct een complete outfit samenstellen en online bestellen. Heb je een vraag over een item of wil je weten wanneer de door jou gewenste maat weer leverbaar is? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice via de online chat. Een medewerker helpt je zo snel mogelijk. Ook met vragen over het personaliseren van bedrijfskleding kun je hier terecht.