chat

Schildersoveralls

Schilder jij het beste in een schildersoverall? Bij Proforto kan je terecht voor schildersoveralls van topmerken zoals Blåkläder, Mascot, Dickies en Fristads Kansas. Met tal van functionaliteiten zoals bijvoorbeeld zakken voor kniestukken, een hamerlus en vele opbergzakken kun je met deze schildersoverall echte meters maken. Bestel jouw nieuwe schildersoverall bij Proforto en profiteer van scherpe prijzen en gratis verzending.
Lees meer

5 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

5 resultaten

Filter

Het merendeel van de (professionele) schilders kiezen er bewust voor om gebruik te maken van echte schildersoveralls. Dergelijke overalls zijn interessant omwille van verschillende redenen. In eerste instantie bieden ze natuurlijk een uitstekende bescherming tegen verfvlekken, maar dat is niet alles. Daarnaast zijn schildersoveralls namelijk ook uitgerust met meerdere zakken op handige plaatsen waardoor je altijd al je vereiste hulpmiddelen binnen handbereik hebt. Zou jij ook graag één of misschien zelfs meerdere schildersoveralls willen bestellen waarbij je kan rekenen op de meest optimale prijs-kwaliteitverhouding? In dat geval ben je hier bij Proforto zeker en vast aan het juiste adres!

Kwalitatieve schildersoveralls van diverse merken

Op het ogenblik dat je over wenst te gaan tot het kopen van een schildersoverall kan je een keuze maken uit tal van verschillende merken. Het gaat hierbij om namen zoals Blaklader, Dassy, Dickies, HLM, Mascot evenals Portwest en Snickers. Al deze verschillende merken staan er om bekend een uitstekende kwaliteit te garanderen en dat ook nog eens tegen een bijzonder toegankelijk prijskaartje. Wist je bovendien dat het mogelijk is om jouw schildersoveralls te laten bedrukken of borduren? Op deze manier geef je ze een extra persoonlijke of professionele twist mee. Ook dit is zonder twijfel een uitstekende reden om er voor te kiezen om jouw nieuwe schildersoveralls hier bij ons te bestellen!

Schildersoveralls met verschillende eigenschappen

Bij het kopen van een nieuwe schildersoverall is het altijd een vereiste om rekening te houden met enkele bijzondere eigenschappen. Is deze bijvoorbeeld voorzien van een kniezak? Of is er een hamerlus aanwezig en is ze reflecterend? Ook andere eventuele voorzieningen zoals bijvoorbeeld een D-ring en / of een duimstokzak zijn het waard om rekening mee te houden. Hoe dan ook, welke eisen jij ook mag verbinden aan de schildersoveralls die je wenst te kopen, het is probleemloos mogelijk hier bij Proforto!