•  (9,2/10)
  •  (9,2/10)

Dickies Werklaarzen

14 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.
Voor de meeste variaties van dit product geldt: Vóór 23:00 besteld, morgen in huis.

14 resultaten

Filter

Dickies werklaarzen zijn een must have voor iedereen die zijn voeten goed wil beschermen tijdens het werk. Een goede werklaars ondersteunt niet alleen de voet maar ook de enkel, want je voeten hebben het tijdens het werk soms zwaar te verduren. Daarnaast zijn goede werklaarzen ook waterdicht, zodat je er onder alle omstandigheden mee kunt werken, zowel binnen als buiten. De werklaarzen van Dickes voldoen aan de S1P en S3 norm en zijn daardoor geschikt om te dragen in diverse situaties. Deze laarzen worden onder andere gedragen in de transportsector, in garagebedrijven, de agrarische sector en magazijnen.

Topkwaliteit laarzen om veilig en comfortabel te werken

Als je veilig wilt kunnen werken onder alle omstandigheden dan is goed schoeisel van groot belang. Een blessure aan een voet is vaak ingrijpend en genezing duurt lang of je hebt te maken met blijvende invaliditeit. Daarom is het belangrijk je voeten goed te beschermen. Dat kan prima met Dickies werklaarzen. Ze behoeden je onder andere voor:

  • Scherpe voorwerpen dankzij de stalen tussenzool
  • Scherpe of zware voorwerpen die op je voeten kunnen vallen door de stalen neus
  • Vocht, als je kiest voor een werklaars met veiligheidskeurmerk S3
  • Koude voeten als je kiest voor een gevoerde laars

Het is bij het kopen van werklaarzen van Dickies belangrijk dat je kiest voor een laars die past bij de werkzaamheden en de omstandigheden op de werkplek.

Combineer Dickies werklaarzen met comfortabele werkkleding

Het grote voordeel van Dickies werklaarzen kopen bij Proforto is dat je ook direct comfortabele werkkleding zoals werkbroeken, shirts, truien en werkjassen kunt bestellen. Zo kun je dus in één aankoop een complete outfit voor jezelf of je werknemers kopen. De werklaarzen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en beschikbaar in de maten 39 tot en met 47. Dickies heeft dus voor iedereen de juiste werklaars beschikbaar.

Werklaarzen van Dickies bestellen bij Proforto

Wil je deugdelijke en vooral duurzame werklaarzen voor een scherpe prijs? Kies dan voor Dickies werklaarzen van Proforto. Je kunt direct in de webshop je bestelling doen, deze wordt binnen 1 tot 2 werkdagen bezorgd. Als je vragen hebt over je aankoop, of als je een grote bestelling wilt doen, neem dan contact op met onze klantenservice. We beantwoorden graag je vragen en doen je bij een grotere order graag een aantrekkelijk aanbod.