•  (9,2/10)
  •  (9,2/10)

Werklaarzen

10 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.
Voor de meeste variaties van dit product geldt: Vóór 23:00 besteld, morgen in huis.

10 resultaten

Filter

Wanneer je nieuwe werkschoenen wenst te kopen spreekt het voor zich dat deze altijd over een zo optimaal mogelijke kwaliteit moeten beschikken. Werkschoenen krijgen namelijk vaak af te rekenen met zeer intensieve werkomstandigheden welke ze al snel schade kunnen toebrengen. Werkschoenen moeten echter niet alleen kwalitatief zijn, daarnaast moeten ze ook zorgen voor afdoende bescherming. Door er voor te kiezen om Cofra werkschoenen te kopen zal je kunnen vaststellen dat al je verwachtingen zullen worden ingelost. Cofra werkschoenen zagen het levenslicht in het jaar 1938 en zijn in al die tijd uitgegroeid tot het absolute neusje van de zalm. Ben jij ook geïnteresseerd in het bestellen van één of meerdere Cofra werkschoenen? In dat geval ben je hier bij ons alvast zonder twijfel aan het juiste adres!

Ruime keuze aan de beste Cofra werkschoenen

Cofra werkschoenen staan niet alleen bekend omwille van hun uitstekende kwaliteit, daarnaast is het ook nog eens zo dat ze verkrijgbaar zijn in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Geef je bijvoorbeeld de voorkeur aan een hoog of eerder een laag model? Wil je graag een knielaars of een kuitlaars bestellen? Het kan allemaal. Bovendien zijn de Cofra werkschoenen uit ons assortiment voorzien van een sterk uiteenlopende zool. Niet alleen een rubber zool, maar ook een zool van polyurethaan en TPU behoren bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Is het voor jou van belang dat jouw Cofra werkschoenen zijn voorzien van anti slip of moeten ze beschikken over een specifieke veiligheidsklasse? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Jouw Cofra werkschoenen gratis verzonden vanaf 35 euro!

Wanneer je jouw Cofra werkschoenen aankoopt hier bij Proforto profiteer je niet alleen van een ruim aanbod en een scherpe kostprijs, daarnaast is het ook nog eens mogelijk om jouw bestelling gratis te laten versturen. Dit kan vanaf een bestelbedrag ter waarde van minimaal 35 euro. Ben je na het ontvangen van je Cofra werkschoenen toch niet helemaal tevreden of zou je toch liever een ander model willen bestellen? Geen nood! Wij bieden al onze klanten de mogelijkheid om hun bestelling gratis te retourneren!

SafeFeet, de naam zegt het al: Een werklaars waarmee je veilig aan de slag kunt onder vrijwel alle omstandigheden. Deze werklaars heeft het S3 veiligheidskeurmerk. Dit wil zeggen dat je er onder vrijwel alle omstandigheden veilig mee kunt werken. Een hoge laars heeft bovendien het voordeel dat je voeten ook in winterse omstandigheden goed warm blijven en dat je enkel optimaal wordt ondersteund. Dit is vooral belangrijk als je voor je werk langdurig moet staan of veel moet lopen.

De pluspunten van SafeFeet werklaarzen

SafeFeet werklaarzen hebben een aantal belangrijke pluspunten waardoor ze enorm populair zijn bij verschillende bedrijfstakken

  • De neus is beschermd tegen stoten en vallende voorwerpen
  • De zool is verstevigd tegen binnendringen van scherpe voorwerpen
  • De laars is waterdicht
  • SafeFeet werklaarzen zijn uitermate vriendelijk geprijsd

Om deze redenen is deze werklaars een veel verkocht product in de webshop van Proforto. Je kunt hem dragen op ongerealiseerd terrein, maar ook binnen in een fabriekshal of werkplaats. Het is een duurzame laars die lang meegaat, ook als je de laarzen dagelijks draagt.

Een multifunctionele werklaars voor iedereen

Werklaarzen van SafeFeet zijn verkrijgbaar in de maten 39 tot en met 48. Houd bij het bestellen rekening met het dragen van sokken, waardoor je misschien een maat groter moet bestellen dan je reguliere schoenmaat. Deze laarzen zijn uiteraard geschikt voor zowel dames als heren. De universele kleur zorgt ervoor dat je ze gemakkelijk met werkkleding kunt combineren. De veiligheid wordt optimaal gewaarborgd dankzij de stalen tussenzool en neus van de laars.

Werk veilig met de best geprijsde werklaarzen van SafeFeet

Wil je veilig kunnen werken onder alle omstandigheden, dan zijn goede werklaarzen een onmisbare aanvulling op je outfit. De werklaarzen van SafeFeet zijn een prima keuze dankzij hun uitstekende prijs / kwaliteitverhouding. Een uitstekende werklaars voor een meer dan scherpe prijs. Mede daarom is dit één van onze meest verkochte werklaarzen. Indien op voorraad heb je je bestelling vaak al de volgende werkdag in huis. Zorg goed voor je voeten of de voeten van je medewerkers door goede werklaarzen te dragen. Een blessure aan de voet zorgt vaak voor langdurige uitschakeling. Wil je dit voorkomen, draag dan indien nodig altijd goede werklaarzen. Wil je advies over de aankoop van SafeFeet werklaarzen? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice.

Werkschoenen van Toe Guard blinken uit in kwaliteit, maar daarnaast zijn ze ook met aandacht voor stijl en uitstraling gemaakt. De tijd dat werkschoenen standaard zwart zijn en dat je daar geen tot weinig keuze in hebt is definitief voorbij. De Toe Guard werkschoenen zijn verkrijgbaar met opvallende accenten die ze net dat beetje extra geven. Maar veilig werken blijft natuurlijk de eerste en belangrijkste prioriteit bij de ontwerpen. Sommige modellen zijn verkrijgbaar vanaf maat 36 en dus ook prima geschikt voor de dames.

Veilige schoenen voor veilig werken

Een veiligheidswerkschoen voldoet aan bepaalde standaard criteria. Op basis daarvan krijgt de werkschoen een zogenaamde S-kwalificatie. De werkschoenen van Toe Guard hebben verschillende veiligheidskenmerken, waardoor ze geschikt zijn voor diverse omstandigheden. Alle veiligheidsschoenen beschermen je tegen

  • Harde voorwerpen dankzij de stalen neus
  • Scherpe voorwerpen op de grond dankzij de stalen zool
  • Verzwikken van de enkel dankzij goede ondersteuning

Daarnaast zijn er schoenen die het S3 veiligheidskenmerk hebben. Deze schoenen zijn bij uitstek geschikt voor buiten, omdat de schoen waterdicht is en dus ook in natte condities prima bescherming aan je voeten biedt. Het hangt van de omstandigheden af voor welk model je kiest voor jezelf of voor je medewerkers.

Zorg voor goed schoeisel op de werkvloer

Het is zeker geen goed idee om op gymschoenen de fabriekshal, het bedrijfsterrein met shovels en heftrucks of de bouwplaats op te gaan. Vaak gelden er zelfs wettelijke regels voor het dragen van veiligheidskleding en –schoenen. Wil je ervoor zorgen dat jij of je medewerkers geen voetletsel oplopen dan zorg je voor schoenen met het juiste veiligheidskeurmerk. S3 is daarbij het meest verkochte soort veiligheidsschoenen, deze vind je ook in het assortiment van Toe Guard. Deze schoenen beschermen tegen zowel zware en scherpe voorwerpen door een stalen neus en tussenzool als tegen vocht.

Bestel topkwaliteit werkschoenen voor een scherpe prijs

Wil je ook uitsluitend het beste voor je voeten of de voeten van je personeel? Bestel dan de oerdegelijke werkschoenen van Toe Guard bij Proforto. Je kunt direct in de webshop je keuze maken en bestellen. Je order wordt dan zo snel mogelijk verstuurd en heb je in de meeste gevallen binnen 1 tot 2 dagen in huis. Wil je advies over welke werkschoenen van Toe Guard je het beste kunt bestellen dan kun je contact opnemen met onze deskundige klantenservice.