•  (8,9/10)
  •  (8,9/10)

Werkschoenen S3

56 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.
Voor de meeste variaties van dit product geldt: Vóór 23:00 besteld, morgen in huis.

56 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

Bata veiligheidsschoenen goedkoop online kopen bij Proforto.nl

Het familiebedrijf Bata is opgericht in 1894 in Tsjechië. Door slim ondernemerschap, mechanisering en scherpe prijzen is Bata al snel één van Europa's leidende producten geworden in schoenen. Het bedrijf is in de jaren '30 al succesvol in Zwitserland, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Joegoslavië, Polen, India en Nederland. Innovatie en een continue aandacht voor onderzoek ligt aan de basis voor dit succes.

The Energy Footwear

In de industrie loop je al gauw zo'n 900 kilometer per jaar. Het is dus belangrijk om een kwalitatief paar schoenen aan te schaffen die je beschermen. Een goede veiligheidsschoen moet niet alleen bescherming bieden, maar dient jou als medewerker in de industrie ook fit te houden. Dat is het uitgangspunt van The Energy Footwear. De veiligheidsschoenen moeten ervoor zorgen dat je minder snel vermoeid raakt, scherper blijft en dat de kans verkleint op ongelukken.


Waarom Bata?

Bata is leidend in technologische innovatie, omdat gewone veiligheidsschoenen je voeten enkel ondersteunen en beschermen. Bata brengt bescherming naar een nieuw level. Door samenwerkingsverbanden met wetenschappers en uitgebreide tests loopt het bedrijf voor op technologisch gebied in de industrie. Met als resultaat, werkschoenen die door de perfecte pasvorm de beste ondersteuning bieden. Bata is de eerste producent van veiligheidsschoenen in Europa die door het bedrijf SATRA een accreditatie ontvangt. Het bedrijf krijgt deze certificering, omdat het hoogwaardige testapparatuur gebruikt, laboratoriumpersoneel opleidt en zorgt voor geconditioneerde condities. Bata Industrials streeft tevens naar het hoogste niveau van kwaliteitsmanagement systemen. Dit blijkt onder andere uit de ISO 9001 erkenning, die voor het eerst in 1996 werd toegekend.


Certificering

Bata hecht veel waarde aan bescherming en veiligheid. De schoenen bieden de vereiste veiligheidseisen en worden binnen het assortiment geproduceerd volgens internationale veiligheidsnormen.


Bij Proforto.nl profiteer je uiteraard van onze uitstekende voorwaarden en kundige klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 22:00 op 024-7113346.

Dassy werkkleding: kwaliteitsbewust, goedkoop en professioneel

Dassy Europe bestaat pas sinds 2007 maar maakt deel uit van een spin-off van een textielgroep met 40 jaar ervaring in werkkleding. Zo is dit jonge en frisse merk voor werkkleding ondersteund door jaren ervaring. In slechts drie jaar wisten ze als nieuw merk naamsbekendheid te generen binnen de markt van de werkkleding. Zo zijn ze nu een van de grote merken op het gebied van professionele werkkleding.


Zoals bij alle andere werkkleding bij Proforto.nl, is ook de werkkleding van Dassy van hoge kwaliteit en comfort. Zij bieden werkkleding aan in verschillende stoffen en materialen. Aan alle aspecten van Dassy worden hoge kwaliteitseisen gesteld. Van de stoffen tot de ritsen tot zelfs de knopen. Zij werken met Cordura®, 3M®, KROKO®, YKK® en Teflon®.
 

Dassy werkkleding voor professionals online kopen

De werkkleding van Dassy is speciaal gericht op de professionelen uit de bouw, wegenbouw en logistiek. De kleding is zo ontworpen dat er een complete sets gemaakt kunnen worden. Een broek met jas, fleece of t-shirt en dat allemaal in de kleuren die bij jouw bedrijf of behoefte passen. Zo is er speciale vlamvertragende kleding, winddichte kleding en waterafstotende kleding. Maar ook kleding met hoge zichtbaarheid, hamerlussen en kniezakken  

Bij Proforto.nl hebben we een ruim assortiment aan DASSY werkkleding. Zo hebben we voor elke situatie een passend DASSY kledingstuk en kun je goed voorbereid aan het werk, of je nu in de bouw, wegenbouw of logistiek werkt.

 
Het assortiment van Dassy wordt continu uitgebreid en verbeterd, wij zorgen dan ook dat wij mee blijven verbeteren. Proforto.nl zorgt ervoor dat alle Dassy werkkleding op de website staat en dat wij over alle informatie beschikken. Mocht je dus vragen hebben over DASSY dan kun je bij onze klantenservice terecht. Zij zullen je verder helpen en zorgen dat jouw Dassy kledingstuk perfect bij je wensen aansluit. Onze klantenservice is op werkdagen tussen 09:00 en 22:00 bereikbaar op 024-7113346.

AboutBlu

Werkschoenen van AboutBlu worden al tientallen jaren op de markt gebracht door het bedrijf Panther. Al vanaf het begin wordt er gestreefd naar het ontwerpen en produceren van werkschoenen die aan de hoogste eisen voldoen. De AboutBlu werkschoen blinkt dan ook uit in draagcomfort, duurzaamheid en veiligheid. Deze werkschoenen kunnen worden gedragen in diverse bedrijfstakken. De werkschoenen en laarzen van AboutBlu in het assortiment van Proforto voldoen allemaal aan het S3 veiligheidskeurmerk.


Draag altijd veilige schoenen op het werk

Je voeten lopen veel risico op verwondingen en blessures tijdens het werk. Zeker als het risico op stoten of trappen in iets scherps aan de orde is, is het belangrijk om goed schoeisel te dragen. De werkschoen van AboutBlu voldoet uitstekend aan die eisen. De kenmerken van deze schoen zijn onder andere

  • Degelijke bescherming van de voet
  • Hoog draagcomfort
  • Waterbestendig
  • Verkrijgbaar in maten voor dames en heren

Het S3 keurmerk houdt in dat de schoen waterafstotend is en een verstevigde neus en zool heeft. S3 is het hoogste veiligheidskeurmerk voor werkschoenen.

Kies voor goede maar ook stijlvolle schoenen

Werkschoenen hoeven niet alleen maar deugdelijk te zijn. Bij het ontwerpen van werkschoenen kijkt AboutBlu ook zeker naar het design. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je rondloopt op schoenen die uitsluitend bedoeld zijn om je voeten te beschermen. De werkschoen van AboutBlu is prima te combineren met de stijlvolle werkkleding die je eveneens kunt bestellen bij Proforto.

Ben je op zoek naar een A-merk werkschoen? Kies dan voor AboutBlu

Als je optimale veiligheid belangrijk vindt op de werkvloer of op locatie, kies dan voor de uitstekende werkschoenen van AboutBlu. Je kunt kiezen uit lage of halfhoge werkschoenen en werklaarzen. Voor iedere situatie is er een passende schoen van dit vooruitstrevende merk. De AboutBlu werkschoenen zijn in veel gevallen uit voorraad leverbaar en verkrijgbaar in maten van 35 tot 49. Een ideale schoen dus om het voltallige personeel mee uit te rusten. Je bestelling wordt kosteloos bij je bezorgd en voor grote orders kunnen we een aantrekkelijke korting aanbieden. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice, we bekijken dan op maat wat er mogelijk is.