Gevoerde Werkbroek

Wat is prettiger dan lekker buiten kunnen werken in de frisse lucht en tijdens het werk wat zonlicht mee te pakken? Simpel; buiten aan het werk zijn met een gevoerde werkbroek. De juiste werkkleding maakt werken niet alleen een stuk veiliger; het zorgt er ook voor dat je op elk moment comfortabel aan het werk bent. Wat de productiviteit daarnaast ook nog eens aanzienlijk bevordert. Naast gevoerde werkbroeken ben je ook voorbereid op de regen dankzij onze collectie regenbroeken en de waterdichte werkbroeken. Zoek je een warme werkbroek voor jezelf of voor je personeel, dan ben je bij Proforto aan het juiste adres.

Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Voor wie zijn de gevoerde werkbroeken bedoeld?

Een werkbroek met voering is niet alleen ideaal voor mensen die lange tijden buiten aan het werk zijn. Deze werkbroeken zijn ideaal voor iedereen die aan het werk is in een omgeving met een lagere temperatuur. Dat betekent dat bouwlieden die binnen aan het werk zijn tijdens koude wintermaanden ook baat hebben bij een goede gevoerde werkbroek. Een warmere werkbroek is uiteraard geen verstandige keuze voor het werk in aangenamere ruimtes, aangezien zij ervoor zullen zorgen dat de drager het vooral erg warm krijgt.

De voordelen van een kwalitatieve werkbroek met voering

Wanneer het gaat om de voordelen van een werkbroek met extra voering, wordt vooral genoemd dat dit ervoor zorgt dat de drager het warmer heeft. Uiteraard klopt dat; de voering van de broek zorgt ervoor dat de benen warmer blijven, waarmee de gevoelstemperatuur direct veel hoger ligt. Een kwalitatieve werkbroek zorgt er daarnaast voor dat het vocht van de huid afgevoerd wordt en heeft altijd een prettige en soepele pasvorm zodat deze comfortabel zit en niet stoort tijdens het werk. Uiteraard is een ander voordeel de veiligheid; de extra laag zorgt immers voor meer bescherming van de benen. Een goede werkbroek is uiteraard slechts het begin. We hebben veel verschillende soorten werkbroeken in ons assortiment, denk aan thermobroeken en werkbroeken spijker stretch. Wil je zeker weten dat jij of je werknemers prettig en veilig aan het werk kunnen buiten, kijk dan ook eens naar onze werkjassen en -vesten, veiligheidsschoenen en bijvoorbeeld thermo-ondergoed wanneer het kwik onder nul daalt op de werkplek.

Altijd een breed aanbod aan gevoerde werkbroeken

Ieder beroep is uniek en komt met specifieke eisen. Als buitenmonteur wil je bijvoorbeeld graag extra zakken in je warmere werkbroek, zodat je gereedschap altijd binnen handbereik hebt. Als timmerman wil je graag kniebescherming, zodat de werkbroek aanzienlijk langer meegaat, ook wanneer je regelmatig op je knieën zit. Ben je echter een ober en heb je een werkbroek met voering nodig, dan zijn extra zakken juist uit den boze; je hebt dan een stijlvolle, gevoerde broek nodig die bovendien past bij de kledingcode van het restaurant waar je werkt. Wil jij jouw werkbroek personaliseren? Bij ons kun je werkbroeken bedrukken en werkbroeken borduren. Zo draag jij altijd een werkbroek die voor herkenning zorgt. Bij Proforto vind je altijd precies wat je nodig hebt; met ons brede aanbod hebben we werkbroeken met voering en andere werkkleding voor elk beroep.

Bestel je gevoerde werkbroek(en) direct bij Proforto!

Proforto heeft alle werkkleding en -accessoires voor mensen die professioneel aan het werk zijn of gewoon bij huis klussen. We hebben meer dan 100 merken met tal van modellen en bij ons kun je altijd gratis retourneren. Om het je nog makkelijker te maken, kun je zelfs achteraf betalen. Heb je vragen over een van onze gevoerde werkbroeken of wil je een grotere bestelling plaatsen? Neem dan vooral contact met ons op zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.