chat

Gevavi Veiligheidsschoenen

Gevavi veiligheidsschoenen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. Je kunt kiezen voor een werklaars S5, maar ook voor comfortabele werkschoenen S3 in verschillende kleuren. Op die manier kun je je schoenen of die van je medewerkers afstemmen op bijvoorbeeld werkkleding. Let bij het uitzoeken van werkschoenen van Gevavi Safety op dat je een schoen kiest in de door jou gewenste veiligheidsklasse.

Lees meer
Keuzehulp
20230320 - Lente

24 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

24 resultaten

Filter

Veiligheidsschoenen van Gevavi voor iedere werknemer

Gevavi veiligheidsschoenen kunnen van pas komen in diverse sectoren. In de schoonmaakbranche, in de zorg, in de automotive of productie. De schoenen voldoen aan de hoogste eisen als het gaat om de kwaliteit en zijn daarbij ook nog eens prettig geprijsd. Je kunt kiezen uit lage of middelhoge veiligheidsschoenen van Gevavi. Ze zijn geschikt voor zowel dames als heren en in verschillende maten verkrijgbaar. Je kunt gemakkelijk vergelijken in de webshop van Proforto en direct je bestelling plaatsen. Door te kiezen voor veiligheidsschoenen van Gevavi zorg je ervoor dat je niet alleen veilig maar ook comfortabel je werk kunt doen onder praktisch alle omstandigheden.

Welke veiligheidsklasse Gevavi veiligheidsschoenen kies je?

De werkschoenen van Gevavi zijn in te delen in verschillende veiligheidsklassen. Een S1P werkschoen heeft een verstevigde zool maar geen stalen neus. Een S2 werkschoen heeft een stalen neus en is waterdicht en antistatisch. Kies je voor een Gevavi werkschoen met veiligheidsklasse S3 dan heeft de schoen ook een tussenzool zoals de S1P om te voorkomen dat scherpe voorwerpen via de zool je voeten kunnen verwonden. Door de juiste veiligheidsklasse te kiezen vind je een werkschoen die precies past bij de eisen die worden gesteld of die je voor jezelf belangrijk vindt.

Gevavi veiligheidsschoenen koop je voor een eerlijke prijs

Bij Proforto vind je een uitgebreid assortiment Gevavi veiligheidsschoenen in verschillende maten. Je kunt dus als je dat wilt direct bestellen voor het voltallige personeel van je bedrijf. Bij een grotere order is het bovendien mogelijk om een offerte op maat aan te vragen. Neem hiervoor contact op met de klantenservice. Dit kun je natuurlijk ook doen als je hulp wilt bij het maken van de juiste keuze of als jouw maat uitverkocht is en je wilt weten wanneer deze weer leverbaar is.

Werkschoenen advies?
Bekijk de adviespagina