chat

Emma Veiligheidsschoenen

Emma veiligheidsschoenen zijn dé veiligheidsschoen die je moet hebben. Emma Safety Shoes bestaat al langer dan 75 jaar en heeft erg veel kennis en ervaring met veiligheidsschoenen. EMMA produceert goedkope veiligheidsschoenen en werkschoenen voor vele branches waardoor deze geschikt zijn voor allerlei werkomstandigheden. Tot het assortiment behoren onder andere: Werkschoenen S1,S2,S3,S1P en werkschoenen sneakers voor zowel dames als voor heren. Daarnaast garandeert Proforto jou snelle levering, gratis verzending en gratis retourneren.

Lees meer
Keuzehulp
20221128 - Cyber Monday

91 resultaten

Filter

Pagina:
 1. 1/2
 2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.

91 resultaten

Filter

Pagina:
 1. 1/2
 2. 2

Duurzame veiligheidsschoenen van EMMA

Alleen de beste Emma veiligheidsschoenen zijn voor jouw voeten goed genoeg! Dit is het merk wat namelijk bekend staat voor een goede werkschoen. Het ruime assortiment Emma veiligheidsschoenen kun je vinden bij Proforto, daarbij kun je denken aan bijvoorbeeld S1P, S1, S2 en S3 werkschoenen. Het voordeel voor jou is dat het niet uitmaakt welk beroep je uitoefent, de ideale werkschoen vind je bij ons. Als je voor 23.00 uur je Emma veiligheidsschoenen hebt besteld, dan zorgen wij ervoor dat deze de volgende werkdag bij je worden bezorgd.

Emma veiligheidsschoenen bij Proforto.nl

Op het gebied van veiligheidsschoenen is Emma een groot en bekend merk. Ze bestaan al meer dan 75 jaar en produceren schoenen met grote zorg en van goede kwaliteit. De schoenen worden continu doorontwikkeld en de nieuwste technieken worden toegepast. Je kunt een kijkje nemen bij de:

 • Basics hoog en basics laag, geschikt voor uiteenlopende toepassingen;
 • Heavy duty hoog en laag, geschikt voor het zware werk;
 • Office Line hoog en laag, geschikt als nette schoenen (een complete lijn).
 • Bij de Emma veiligheidsschoenen moet je er rekening mee houden dat er verschillende breedtematen zijn. Zo vind je in ieder geval altijd de juiste schoen voor jouw voet. Je krijgt ook garantie op een goede schoen voor al je werkzaamheden. De Emma veiligheidsschoenen voldoen ook aan alle hoge kwaliteitseisen en je hebt er ook garantie op.

  Emma veiligheidsschoenen bestellen voor een scherpe prijs

  Je wil graag de beste Emma veiligheidsschoenen bestellen tegen een scherpe prijs? Kies dan nu voor Proforto en daar vind jij de beste schoenen met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Je vindt hier echt wat je zoekt en krijgt nu de kans om het ruime assortiment zelf te ontdekken. Al veel mensen zijn je voorgegaan en daar hebben ze zeker geen spijt van Heb je vragen over het selecteren van de juiste maat, de levering, de betaling of wat anders? Neem dan contact met ons op.

  Ontdek de collectie van Redbrick veiligheidsschoenen


  Werkschoenen advies?
  Bekijk de adviespagina