chat

Werkklompen Stalen Neus

Werkklompen stalen neus worden gedragen in verschillende sectoren. Denk aan winkel- en horecapersoneel maar ook in productiehallen en zorginstellingen zijn deze klompen populair. Werkklompen met stalen neus zijn leverbaar in diverse kleuren. Ze zijn beschikbaar in diverse maten zowel voor dames als voor heren. Daarnaast kun je kiezen uit een werkklomp met stalen neus met een open of gesloten hiel.

Lees meer
20230320 - Lente

14 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

14 resultaten

Filter

Draag werkklompen met stalen neus

Door werkklompen met een stalen neus te dragen zorg je ervoor dat je je voeten optimaal beschermt. Als er iets zwaars of scherps op je voeten valt kan dat leiden tot ernstige verwondingen. Voetblessures vergen vaak langdurige hersteltijd en kunnen ook leiden tot blijvend letsel. Daarom is het belangrijk dat je tijdens het werken goede werkklompen stalen neus draagt. In sommige sectoren wordt is dit verplicht, hetzij vanuit de directie van het bedrijf hetzij op grond van voorschriften in de Arbo wet. Als het dragen ervan verplicht is dient de werkgever deze werkklompen beschikbaar te stellen aan het personeel.

Werkklompen stalen neus met open of dichte hiel

Werkklompen stalen neus zijn leverbaar in twee hoofdcategorieën, namelijk met een open of dichte hiel. Een dichte hiel geeft meer comfort, een werkklomp met open hiel kun je gemakkelijker aan- en uitdoen. Daarnaast wil het oog soms ook wat, je kunt daarom bij Proforto kiezen uit een ruim assortiment werkklompen met stalen neus. Je kunt ze bijvoorbeeld combineren met de werkkleding en dan kan de kleur van belang zijn. Zo worden in de zorg vaak witte klompen gedragen.

Werkklompen stalen neus kopen

Wil je werkklompen met stalen neus kopen? Bij Proforto kun je kiezen uit een ruim assortiment met bekende merken zoals Gevavi Safety, Sika en Strövels. Je kunt eenvoudig vergelijken door middel van doorklikken naar de productpagina. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de klantenservice. Dat kan via de online chat, je wordt dan zo snel mogelijk door een medewerker geholpen. Wil je een offerte op maat voor een bestelling voor de zaak? Ook dan kun je terecht bij de klantenservice. Je order wordt altijd binnen één tot twee dagen geleverd

.
Werkschoenen advies?
Bekijk de adviespagina