•  (8,9/10)
  •  (8,9/10)

Dickies werkjassen

Bekijk hieronder het assortiment Dickies werkjassen. Verkrijgbaar in meerdere maten en kleuren.
Lees meer

15 resultaten

Filter

15 resultaten

Filter

Dickies werkjassen

Eén van de belangrijkste kledingstukken om te dragen tijdens het werken is ongetwijfeld de jas. De keuze van de werkjas is zo belangrijk omdat ze zal bepalen of je het bijvoorbeeld tijdens de wintermaanden lekker warm hebt bij buitenwerk of niet. Het merk Dickies is op vlak van werkkleding sinds jaar en dag een gevestigde waarde. Zij heeft er dan ook voor gekozen om uit te pakken met tal van verschillende werkjassen die voor elke professional de moeite waard kunnen zijn. Het gaat hierbij niet alleen om regenjassen, maar ook om bodywarmers, softshell jassen, fleece jassen en ga zo maar door. Wil jij ook kunnen genieten van de uitstekende voordelen die er verbonden zijn aan Dickies werkjassen? Zoek dan niet verder en ontdek ons assortiment nu hier bij Proforto!

Dickies werkjassen, geschikt voor alle weersomstandigheden

Wanneer je een nieuwe werkjas gaat kopen is het niet meer dan normaal dat je vooral zal willen dat deze kan worden gedragen in de meest uiteenlopende weersomstandigheden. Daar zorgen de Dickies werkjassen voor als geen ander. Indien je er voor kiest om één van deze jassen te kopen zal je namelijk kunnen vaststellen dat ze niet alleen over waterafstotende, maar ook over winddichte eigenschappen beschikken. Daarnaast spreekt het voor zich dat ze ook uitgerust kunnen zijn met reflecterende onderdelen waardoor ze ook de zichtbaarheid van jou als werknemer op de werkvloer vergroten. Al deze verschillende eigenschappen zorgen er voor dat Dickies werkjassen voor elke professional een uitstekende keuze kunnen zijn.

Gratis verzending van jouw Dickies werkjassen vanaf 35 euro!

Dat het kopen van één van de verschillende Dickies werkjassen uit ons assortiment de moeite meer dan waard is, is reeds gebleken uit bovenstaande informatie. Er is echter meer. Op het ogenblik dat je er namelijk voor kiest om één of meerdere werkjassen van het merk Dickies te kopen hier bij Proforto zal je namelijk kunnen vaststellen dat je ook kan genieten van gratis verzending. Dit vanaf een bestelbedrag van 35 euro excl. BTW. Plaats je een order voor een dergelijk bedrag? Dan zullen verzendkosten het prijskaartje van jouw werkjassen dus met zekerheid niet de hoogte in doen schieten!