Storvik werkjassen

Bent u op zoek naar een werkjas? Dan is het zeker de moeite waard om de collectie van Storvik te bekijken. Deze werkjassen bieden talloze voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld bij enkele modellen van een Storvik werkjas een bodywarmer afritsen, hierdoor kun je in de zomer zonder problemen verder werken. Maar ook op winterse dagen kun je, door de comfortabele warmte van de werkjas, lekker doorwerken. Daarnaast is het mogelijk om veiligheidsstrepen toe te voegen aan de Storvik werkjas. Bovendien kun je deze werkjassen bij Proforto ook laten voorzien van een logo of bedrijfsnaam. Meer weten hierover? Lees hier meer over de mogelijkheden

9 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.
Voor de meeste variaties van dit product geldt: Vóór 23:00 besteld, morgen in huis.

9 resultaten

Filter

Storvik werkjassen

Storvik werkjassen zien er niet alleen goed uit, daarnaast verzekeren ze de gebruiker van een werkelijk optimale kwaliteit. De werkjassen uit het aanbod van Storvik zijn dan ook gemaakt van 100 procent polyester. Verschillende exemplaren hebben bovendien een uitneembare voering. Bij verschillende werkjassen zijn zelfs de mouwen te verwijderen zodat je er ook zonder probleem voor kan kiezen om deze op warmere dagen te dragen. De reflecterende details die zijn terug te vinden op de rug van verschillende Storvik werkjassen zorgen er tot slot voor dat je altijd optimaal zichtbaar bent op de werkvloer. Zou jij ook graag de unieke voordelen van Storvik werkjassen kunnen ervaren? Ontdek ze dan snel in het aanbod hier bij Proforto en haal ze vandaag nog in huis tegen de best mogelijke prijs!

Storvik werkjassen, geschikt voor in alle omstandigheden

Op het moment dat je een blik werpt op het aanbod met Storvik werkjassen zal je meteen kunnen vaststellen dat er ook diverse exemplaren in zijn terug te vinden die niet alleen waterafstotend, maar ook winddicht zijn. Ben je op zoek naar een werkjas die over een 2/2 classificering beschikt en ook EN 343 is? Ook dan zal je in het aanbod van Storvik precies datgene terugvinden waar je naar op zoek bent. Ongeacht de eisen waarover je dus beschikt met betrekking tot de gewenste Storvik werkjassen, het mag duidelijk zijn dat ze in principe allemaal zonder probleem ingelost kunnen worden.

Personaliseren van je Storvik werkjassen

Ga je jouw nieuwe Storvik werkjassen hier bij Proforto? Dan bieden we je graag enkele bijzondere voordelen aan. In eerste instantie is het natuurlijk zo dat je bij ons een keuze kan maken uit een groot aantal verschillende Storvik werkjassen. Dat is echter niet alles. We maken het voor onze klanten namelijk ook mogelijk om hun werkjassen van Storvik te laten personaliseren. Plaats je een bestelling ter waarde van minimum 50 euro exclusief BTW? In dat geval geniet je ook nog eens van het voordeel van gratis levering. Het mag dan ook duidelijk zijn, jouw nieuwe Storvik werkjassen hier bij Proforto bestellen is altijd de moeite waard!