Dickies Overall Kopen

Een Dickies overall kopen, dat doe je voor je plezier. Dickies maakt overalls voor zowel dames als heren met een perfecte pasvorm en van duurzame materialen. Bij Proforto vind je het assortiment van dit merk tegen de beste prijzen. Bestel je overall van Dickies eenvoudig in de webshop. Profiteer van de bekende voordelen van kopen bij Proforto zoals snelle levering, uitstekende service, gratis retourneren en de mogelijkheid om kleding te laten bedrukken of borduren.

Lees meer

3 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

3 resultaten

Filter

Een stijlvolle Dickies overall kopen

Ben je op zoek naar stijlvolle werkkleding dan kun je een Dickies overall kopen. Deze zijn met zorg gemaakt en hebben veel positieve punten zoals veel zakken en een elastische tailleband voor optimale pasvorm. Deze overalls worden in verschillende sectoren gedragen, zoals op de boerderij, in de chemie, de bouw en de afvalverwerking. Deze overalls zijn leverbaar in verschillende kleuren en diverse maten. Je kunt eenvoudig je keuze aangeven bij het doorgeven van je bestelling.

Een Dickies overall kopen en laten bedrukken

Een Dickies overall kopen bij Proforto heeft nog een voordeel: je kunt de overall laten bedrukken. Laat je bedrijfsnaam of bedrijfslogo erop zetten zodat je overal goed herkenbaar bent. Ideaal als je bij de klant aan het werk bent of als je duidelijk herkenbaar als medewerker wilt rondlopen bij je bedrijf. Natuurlijk kleed je als ondernemer je personeel in zo’n stijlvolle en duurzame Dickies overall. Ze zijn er voor zowel dames als heren, dus je volledige personeel kan universeel gekleed gaan, wat de herkenbaarheid nog verder vergroot. Als je opdracht geeft voor het bedrukken van een Dickies overall dan ontvang je altijd een proefdruk per e-mail. Nadat je akkoord hebt gegeven wordt je opdracht zo snel mogelijk uitgevoerd en naar je verzonden.

Een Dickies overall kopen tegen de beste prijs

Bij Proforto kun je een Dickies overall kopen tegen de beste prijs. Bekijk de verschillende modellen in onze webshop en maak je keuze. Vergeet niet de juiste maat te selecteren en aan te geven of je personalisatie wenst. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Een medewerker helpt je graag als je vragen hebt. Je bestelling wordt binnen enkele dagen uitgeleverd. Wij leveren zowel aan particuliere klanten als aan bedrijven.