•  (9,2/10)
  •  (9,2/10)

Snickers werkjassen

Werkjassen van het merk Snickers koop je natuurlijk bij Proforto. Snickers werkjassen staan bekend om hun functionele eigenschappen. De Snickers werkjassen zijn geschikt voor extreme prestaties en door het brede assortiment vind je voor ieder seizoen geheid een geschikte Snickers werkjas.
Lees meer

46 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.
Voor de meeste variaties van dit product geldt: Vóór 23:00 besteld, morgen in huis.

46 resultaten

Filter

Een goede werkjas is heel belangrijk en dat hebben ze bij Snickers werkjassen goed begrepen. In het uitgebreide assortiment werkjassen van Snickers dat je bij Proforto kunt bestellen vind je altijd wel een jas die past bij de aard van je werkzaamheden of die van je medewerkers. Of je nu een goed en warm winterjack zoekt, of een werkjas waarin je goed zichtbaar bent vanwege aangebrachte reflectiestrepen en een opvallende kleur, je slaagt gegarandeerd.

Zorg voor optimaal comfort en veiligheid

Door het dragen van Snickers werkjassen zorg je ervoor dat je comfortabel en veilig kunt werken. Dat geldt niet alleen voor de jassen met high visible kenmerken, maar ook voor de overige jassen. Deze zijn namelijk gemaakt van uitstekend materiaal zodat ze onder alle omstandigheden je werk kunt doen. De meest in het oog springende kenmerken zijn:

  • Gemaakt van duurzaam materiaal
  • Waterdicht of waterafstotend
  • Winddicht
  • Geschikt voor het plaatsen van een bedrijfsnaam of -logo

Je kunt kiezen uit verschillende modellen, geschikt voor zowel de winter als de seizoenen waarin het minder koud is. De werkjassen van Snickers zijn prima geschikt om te combineren met de overige bedrijfskleding van Proforto.

Zorg voor herkenbaarheid, laat je werkjas voorzien van een bedrijfslogo

De meeste Snickers werkjassen kun je door Proforto laten voorzien van een bedrijfslogo of je bedrijfsnaam. Deze kan door middel van bedrukken of borduren op de jas worden aangebracht. Een groot voordeel is dat klanten en bezoekers van je bedrijf direct het personeel herkennen. Ook is het een gratis reclamedrager die zorgt voor meer naamsbekendheid. Je kunt een logo of bedrijfsnaam aanleveren bij je bestelling, maar als je hier vragen over hebt dan kun je natuurlijk ook eerst contact opnemen met onze klantenservice.

Bestel de fraaie werkjassen van Snickers nu tegen de allerbeste prijs

Wil je dat jij of je personeel de beschikking heeft over een mooie en comfortabele werkjas? Bestel dan nu Snickers werkjassen bij Proforto. Je kunt direct in de webshop je keuze maken uit het uitgebreide assortiment. Voor grote bestellingen kunnen we bovendien een aantrekkelijke korting aanbieden. Je kunt voor een offerte op maat contact opnemen met onze klantenservice. Daar kun je ook terecht als je de werkjassen wilt laten bedrukken of borduren met een logo of als je vragen hebt over een bepaald product.