chat

Lasbroeken

Een lasbroek draag je als je laswerkzaamheden verricht of op een andere manier met vonken in aanraking kunt komen. Bij Proforto vind je verschillende lasbroeken die je direct online kunt bestellen. Je hebt je bestelling doorgaans de volgende werkdag in huis. Als je niet tevreden bent dan kun je je bestelling kosteloos retourneren. Bij Proforto staan service en deskundig advies hoog in het vaandel.

Lees meer

3 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

3 resultaten

Filter

Een lasbroek laat je veilig werken

Een lasbroek dragen tijdens laswerkzaamheden is zeker geen overbodige luxe. Datzelfde geldt voor een lasjas, lashelmen en lasschoenen. Bij Proforto hebben we al deze items voor je. Je kunt een complete outfit samenstellen en direct online bestellen. Vooral een veiligheidsbroek en goede schoenen zijn belangrijk. Ze voorkomen verwondingen van rondspattende vonken. Natuurlijk zorg je er ook voor dat medewerkers die laswerk doen een goede veiligheidsbril dragen om hun ogen te beschermen. Hiervoor gelden vastgestelde normen waar iedere werkgever aan moet voldoen.

Een lasbroek laten personaliseren

Niet alleen lasjassen maar ook een lasbroek kan worden voorzien van een logo of bedrijfsnaam. Dit kan bijvoorbeeld op één van de achterzakken. De bedrukking kan worden aangebracht aan de hand van een digitaal bestand van je bedrijfslogo dat je meteen bij je bestelling mee kunt sturen. Je ontvangt per e-mail een proefdruk van het bedrukken zodat je kunt zien hoe de kleding eruit ziet na de personalisatie. Als je akkoord gaat dan gaan we meteen voor je aan de slag en sturen je bestelling zo snel mogelijk naar je toe.

Bestel een lasbroek voor een aantrekkelijke prijs

Bij Proforto kun je een lasbroek, lasoveralls en allerlei andere lasartikelen bestellen tegen een scherpe prijs. We hebben bekende merken in ons assortiment zoals Blaklader en Tricorp. De beschikbare modellen kun je eenvoudig online met elkaar vergelijken, zowel qua prijs als qua specificaties. Kom je er niet uit dan kan de klantenservice je ongetwijfeld helpen. Je kunt je vraag direct stellen via de online chat. Een medewerker neemt dan zo snel mogelijk contact op om je verder te helpen.