chat

Lasoveralls

Een lasoverall beschikt over speciale kenmerken zodat je er onder alle omstandigheden veilig in kunt werken. Bij Proforto bestel je zo’n vlamvertragende overall gemakkelijk online. Je bestelling wordt in de meeste gevallen al de volgende werkdag geleverd. Bij Proforto betaal je altijd een scherpe prijs en vanzelfsprekend kun je rekenen op onze uitstekende service. Bekijk ons ruime aanbod lasoverall en maak direct je keuze.

Lees meer

6 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

6 resultaten

Filter

Kies voor een veilige lasoverall

Een goede lasoverall dragen is echt geen overbodige luxe. Zelfs voor een ervaren lasser blijft werken met een lasapparaat riskant. Er kan zomaar iets misgaan waardoor brand ontstaat. Daarom is het belangrijk om altijd alle veiligheidsmaatregelen in acht te nemen. Denk niet dat jij of een medewerker wel even snel iets kan lassen zonder beschermende kleding te dragen. Stel deze dan ook beschikbaar aan al je personeel dat wel eens een lasapparaat hanteert. Doe je dat niet en er gaat iets mis dan kan de Arbeidsinspectie een boete opleggen.

Een lasoverall is gemakkelijk in gebruik

Het grote voordeel van een lasoverall is dat je hem gemakkelijk aan- en uittrekt. De meeste lassers doen ook andere werkzaamheden waarbij extra beschermende kleding niet nodig is. Als je kiest voor een lasoverall dan hoef je je niet helemaal om te kleden als er gelast moet worden. Je trekt simpelweg de vlamvertragende overall aan en je kunt aan de slag. Natuurlijk vergeet je je lashelm en beschermende bril niet.

Lasoveralls van bekende merken

Bij Proforto kun je kiezen voor een lasoverall van bekende merken als het gaat om bedrijfskleding. In onze webshop vind je onder andere de merken Dassy. Blaklader en Mascot. Je kunt deze merken eenvoudig online met elkaar vergelijken in onze webshop en je keuze maken. Die keuze kan afhangen van de kleur of het model of je eigen persoonlijke voorkeur voor een merk. Alle brandvertragende overalls voldoen aan de hiervoor geldende kenmerken, dit staat vermeld bij de productomschrijving.

Een lasoverall met bedrijfslogo

Je kunt een lasoverall laten voorzien van je bedrijfslogo. Ideaal als je medewerkers ook op locatie werken. Ze maken dan meteen reclame voor je bedrijf en het is duidelijk waarom ze op een bouwlocatie en dergelijke aanwezig zijn. Een logo kan op verschillende plaatsen worden aangebracht. Op de borst, op de rug of op een borstzak. Je kunt de gewenste locatie aangeven bij het doorgeven van je order. Uiteraard is het mogelijk om meerdere lasoveralls te bestellen en deze in één sessie te laten bedrukken. Je ontvangt altijd een proefdruk per e-mail. Pas na akkoord van de opdrachtgever wordt de kleding bedrukt.

Bestel een lasoverall en betaal de beste prijs

Ben je op zoek naar een veilige lasoverall? Bestel dan bij Proforto en je weet zeker dat je een goede keus maakt. Je kunt voor deskundig advies over je aankoop contact opnemen met de klantenservice. Zij zijn bereikbaar via de online chat. Je bestelling wordt altijd met zorg verwerkt en we streven ernaar om deze zo snel mogelijk uit te leveren, ook als de kleding moet worden gepersonaliseerd.