chat

Lashelmen

Een lashelm wordt gedragen bij het uitvoeren van laswerkzaamheden. Dit is geen overbodige luxe want lassen zonder bescherming kan je ogen blijvend beschadigen. Bij Proforto vind je een ruim assortiment hulpmiddelen voor veilig lassen. Bekijk de producten in onze webshop en plaats je bestelling. Je hebt deze de volgende werkdag in huis. Je profiteert van scherpe prijzen, gratis retourneren en uitstekende service.

Lees meer

11 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

11 resultaten

Filter

Waarom een lashelm dragen?

Een lashelm zorgt ervoor dat je tijdens het lassen geen verwondingen aan je hoofd oploopt. Vonken, maar ook de hitte van een lasapparaat kunnen zonder dat je het merkt voor schade zorgen, bijvoorbeeld aan je ogen. Zelfs als je maar een minuut hoeft te lassen is het al noodzakelijk om je ogen te beschermen. Doe je dat niet dan zal je na een paar uur merken dat je ogen enorm pijnlijk worden en dat je niet meer goed ziet. Dit is wel te verhelpen, maar als je dit te vaak doet zal het tot onherstelbare schade aan je ogen leiden. Daarom is het ook belangrijk dat je er als werkgever op toeziet dat je medewerkers altijd een lashelm dragen tijdens het uitvoeren van laswerkzaamheden.

Welke lashelm moet ik kiezen?

De ene lashelm is de andere niet. Bij Proforto kun je kiezen uit verschillende modellen. We hebben lashelmen van bekende merken zoals Honeywell. Je kunt de verschillende modellen gemakkelijk met elkaar vergelijken in de webshop en je keuze maken. Heb je daarbij hulp nodig dan kun je een beroep doen op de deskundige klantenservice. De lashelmen in ons assortiment zijn geschikt en passend voor volwassenen. Je kunt er veilig mee lassen onder alle omstandigheden.

Alleen een lashelm is niet voldoende

Als je regelmatig last dan is het dragen van een lashelm alleen niet voldoende. Je kunt dan beter kiezen voor een complete outfit. Die bestaat uit een lasoverall of een lasjas in combinatie met een lasbroek. Deze kleding heeft brandvertragende eigenschappen. Mocht er iets misgaan en je kleding vlam vatten dan kan de brand snel worden uitgedoofd. Natuurlijk is het belangrijk dat je altijd alle veiligheidsregels in acht neemt als je gaat lassen en dat je al het mogelijke doet om brand te voorkomen.

Waarom oordopjes combineren met een lashelm?

Als je een lashelm draagt is het verstandig om ook oordopjes te gebruiken. Lassen maakt veel lawaai en je kunt geen beschermende koptelefoon dragen vanwege de helm. Daarom zijn er speciale oordopjes dispensers zodat je bij je bedrijf altijd oordopjes beschikbaar kunt stellen aan medewerkers als ze geen andere gehoorbescherming kunnen of willen dragen. Dankzij de oordopjes wordt het geluid van het lassen gedempt tot een aanvaardbaar niveau. Zo wordt gehoorschade voorkomen.

Een lashelm kopen voor een goede prijs

Ben je op zoek naar een goede lashelm? Bij Proforto kun je deze kopen voor een scherpe prijs. Je bestelling wordt dezelfde dag nog verwerkt en heb je daardoor de volgende werkdag in huis. Vind je het lastig om een keuze te maken dan kan de klantenservice je van advies voorzien. Naast lashelmen en laskleding hebben we een ruim assortiment bedrijfskleding en werkschoenen voor talloze disciplines. Proforto is de grootste online leverancier van Nederland. Daarnaast is het mogelijk om kleding door middel van bedrukken of borduren te laten voorzien van een bedrijfsnaam of -logo tegen aantrekkelijke tarieven.