chat

Lasjassen

Een goede lasjas is belangrijk als jij of je medewerkers vaak laswerkzaamheden moeten uitvoeren. Het is daarbij belangrijk dat je goed beschermd bent. Bij Proforto kun je een veiligheidsjas bestellen die geschikt is voor laswerkzaamheden en voldoet aan de daarvoor gestelde veiligheidsnormen. Je hebt je bestelling de volgende werkdag in huis en betaalt altijd een scherpe prijs. Retourneren is gratis mocht je toch niet helemaal tevreden zijn.

Lees meer

2 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

2 resultaten

Filter

Veilig werken in een goede lasjas

Een lasjas zorgt ervoor dat je veilig laswerkzaamheden kunt uitvoeren. Natuurlijk draag je daarbij ook een goede lasbril en lashelm en schoenen die een goede bescherming bieden. In verschillende branches komen laswerkzaamheden voor, bijvoorbeeld in de metaalbewerking maar ook in de automotive. Als je personeel in dienst hebt dat laswerk uitvoert is het aan jou als werkgever om ervoor te zorgen dat ze daarbij de juiste kleding kunnen dragen. Een lasjas is gemaakt van brandvertragend materiaal en bestand tegen rondspattende vonken.

Een lasjas met bedrijfslogo

Je kunt een lasjas uiteraard laten voorzien van een bedrijfslogo. Bij Proforto regelen we dat professioneel voor je. Je kunt kiezen uit bedrukken of borduren. Het logo dat moet worden gebruikt stuur je digitaal mee bij het plaatsen van je bestelling. Je kunt ook direct aangeven waar het logo moet komen. Je ontvangt vervolgens van ons een proefdruk per e-mail. Bekijk deze goed, want als je akkoord gaat wordt de opdracht uitgevoerd zoals in dit voorbeeld. Je bestelling kun je vervolgens binnen enkele dagen verwachten.

Combineer de lasjas met een lasbroek

Als jij of een medewerker binnen je bedrijf regelmatig laswerkzaamheden doet dan is alleen een lasjas niet voldoende. Je kunt deze combineren met een lasbroek. Deze is gemaakt van dezelfde stof en voorkomt dat vonken leiden tot verwondingen. Lassen is in principe veilig mits de nodige voorzorgsmaatregelen worden genomen om ongelukken te voorkomen. De juiste kleding dragen is daarbij van groot belang. Als werkgever ben je aansprakelijk en verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste kleding aan medewerkers als zijn werkzaamheden uitvoeren die om speciale veiligheidsmaatregelen vragen.

Bestel een lasjas met veiligheidskenmerken bij Proforto

Bij Proforto bestel je een lasjas die voldoet aan internationaal erkende veiligheidsnormen. Je kunt deze jas in diverse maten bestellen. Wil je je lasjas laten bedrukken dan wordt dat door Proforto professioneel voor je in orde gemaakt. Voor al je vragen zit de klantenservice voor je klaar. Je kunt de medewerkers bereiken via de online chat, je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie. Naast lasjassen vind je bij Proforto ook lasbroeken, en -helmen en een ruim assortiment veiligheidsschoenen in verschillende klassen. Je kunt uiteraard een complete outfit in één keer bestellen.