chat

Lasschoenen

Als je op zoek bent naar lasschoenen, kom dan snel een kijkje nemen bij Proforto.nl. Lasschoenen zijn veelal leverbaar uit voorraad, van diverse merken en in diverse kleuren en maten. De vraag is alleen wat heb jij nodig? Je komt er alleen achter wanneer dat je je er in gaat verdiepen en daar even de tijd voor neemt. Het is belangrijk dat lasschoenen zorgen voor voldoende comfort en bescherming aan je voeten.

Lees meer

7 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

7 resultaten

Filter

Lasschoenen bij Proforto.nl

Het meest ruime aanbod lasschoenen vind je bij Proforto.nl. Als je even tijd vrijmaakt dan kun je hier op je gemak het huidige assortiment bekijken. Het zal je meer dan goed doen om na te gaan welke soorten en maten lasschoenen er besteld kunnen worden bij ons. Ga jij als lasser aan de slag en wil jij lasschoenen die aan alle veiligheidseisen voldoen? Dan ben je hier aan het juiste adres en kun je maar beter snel ontdekken welke maat je nodig hebt en jouw keuze hier maken. Ze moeten goed passen maar er is meer, je ervaart veel voordelen als je voor Proforto kiest. Naast lasschoenen zijn kwalitatieve lasbroeken, lasoveralls en lasjassen ook van belang. Deze vind je op onze webshop. Vanaf 50 euro wordt jouw bestelling gratis verzonden. Je vindt bij ons het grootste assortiment en we zorgen voor een snelle levering. Je hebt de kans om achteraf te betalen en gratis te retourneren

Lasschoenen bestellen voor een scherpe prijs

Je wil de beste lasschoenen, zodat jij veilig en zorgeloos je werk uit kunt voeren. Maar je wil ook wel netjes voor de dag komen dus de schoenen moeten ook wel netjes ogen. Gelukkig bestaat deze mogelijkheid, want bij Proforto worden je diverse modellen lasschoenen aangeboden. Wil je jouw lasoutfit compleet maken? Kies dan voor onze veilige lashelmen en ga verantwoord aan het werk. Aan welke wensen en behoeften moet jouw las werkschoen voldoen? Kom er hier snel achter en plaats dan jouw bestelling voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Je gaat geen spijt krijgen van je keuze, er wordt hier allemaal maar kwaliteit aangeboden! Als je vragen hebt of je hebt advies nodig om de juiste maat te selecteren, neem dan contact met ons op. Het is mogelijk op werkdagen via onze klantenservice op 024-7113346 of klantenservice@proforto.nl.