chat

Veiligheidsschoenen heren

De beste veiligheidsschoenen voor heren en het ruimste assortiment vind je bij Proforto. Het is zeker niet zo dat alleen werknemers op een bouwlocatie deze schoenen dragen. Je kunt ook veiligheidsschoenen voor heren dragen als je werkzaam bent in de tuinbouw, op je eigen landbouwbedrijf, in de zorg of in de automotive of de foodsector. De ene schoen is immers de andere niet.

Lees meer
Keuzehulp
20221128 - Cyber Monday

1240 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/26
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Prijzen zijn exclusief BTW.

1240 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/26
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Veiligheidsschoenen voor heren S1P

Een veel gekozen veiligheidsschoen voor heren is de S1P. Deze officiële veiligheidsklasse betekent dat de schoen is voorzien van een verstevigde tussenzool. Hiermee wordt voorkomen dat scherpe voorwerpen door de zool in je voeten kunnen dringen. Denk aan glas, spijkers of bouwmaterialen.

Veiligheidsschoenen voor heren S2

Wil je meer zekerheid dan kies je voor veiligheidsschoenen voor heren met veiligheidsklasse S2. Deze schoenen zijn waterdicht, voorzien van een stalen neus en antistatisch. Ze worden in veel sectoren gedragen, denk aan de automotive, in fabriekshallen of distributiecentra. Ook op de bouwplaats komen deze schoenen prima van pas.

Veiligheidsschoenen voor heren S3

Als je kiest voor optimale bescherming dan ga je voor een heren veiligheidsschoen met veiligheidsklasse 3. Een schoen met S3 heeft alle kenmerken van een S1P of S2 schoen. Dus een stalen neus plus een stalen tussenzool. Als je deze schoenen draagt zijn je voeten optimaal beschermd tegen verwondingen. Vaak is deze schoen verplicht op een bouwplaats, om de veiligheid van degenen die daar rondlopen optimaal te garanderen. Voldoe je niet aan de eis om een S3 schoen te dragen dan mag je de bouwlocatie niet betreden.

Heren veiligheidsschoenen met kenmerk S4 of S5

Als je op zoek bent naar heren veiligheidsschoenen dan kun je natuurlijk ook kiezen voor laarzen. Voor veiligheidslaarzen wordt meestal de aanduiding S4 of S5 gebruikt. Een S4 laars heeft een stalen neus, een S5 laars heeft daarnaast ook een stalen tussenzool. Laarzen bieden uiteraard betere bescherming tegen vocht en kou en goede ondersteuning aan zowel je voeten als je enkels. Je kunt kiezen voor hoge laarzen of halfhoge laarzen.

Verschillende merken veiligheidsschoenen voor heren

Bij Proforto heb je de keuze uit een ruim assortiment veiligheidsschoenen voor heren. In de webshop vind je meerdere bekende merken zoals Maxguard, Redbrick en Atlas. Je kunt eenvoudig een merk selecteren zodat de keuze wat overzichtelijker wordt en je eenvoudig kunt vergelijken. Uiteraard kun je in de webshop ook heren veiligheidsschoenen selecteren op basis van de veiligheidsklasse.

Bestel veiligheidsschoenen voor heren tegen een aantrekkelijke prijs

Ben je op zoek naar goede veiligheidsschoenen voor heren? Koop ze dan bij Proforto. Hier heb je de keuze uit een ruim assortiment en bovendien kun je altijd rekenen op deskundig advies van de klantenservice. Die bereik je simpel en snel via de online chat. Je bestelling wordt dezelfde dag nog verwerkt en heb je vrijwel altijd binnen één tot twee werkdagen in huis. Proforto levert zowel aan particuliere als aan zakelijke klanten.