Storvik bodywarmers

Bekijk hieronder het assortiment Storvik bodywarmers. Verkrijgbaar in meerdere maten en kleuren.
Lees meer

3 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.
Voor de meeste variaties van dit product geldt: Vóór 23:00 besteld, morgen in huis.

3 resultaten

Filter

Storvik bodywarmers

Moet je tijdens de wintermaanden buiten werken en zijn vesten die over lange mouwen beschikken net wat minder geschikt voor het uitvoeren van jouw werkzaamheden? In dat geval kan het mogelijks interessant zijn om te kijken in de richting van bodywarmers. In het bijzonder de Storvik bodywarmers uit ons assortiment staan er om bekend een uitstekende metgezel te zijn voor elke vakman die buiten werkzaamheden moet verrichten. De Storvik bodywarmers zien er niet alleen fantastisch uit, bovendien kenmerken ze zich ook nog eens door een uitzonderlijk draagcomfort. Zo zal je er niet snel meer afstand van willen doen!

Welke voordelen zijn er verbonden aan Storvik bodywarmers?

Indien je er voor kiest om één van de verschillende Storvik bodywarmers uit ons assortiment te kopen zal je kunnen vaststellen dat deze zijn gemaakt van katoen en polyester. Aan de binnenkant zijn ze echter steeds gevoerd met fleece en bovendien spreekt het voor zich dat ze over een waterafstotend karakter beschikken. Ook wanneer je met andere woorden in slechte(re) weersomstandigheden buiten moet werken bieden deze bodywarmers een prima bescherming en verhogen ze het comfort tijdens het werken aanzienlijk. De Storvik bodywarmers beschikken doorgaans eveneens over zakken met drukknopen en zakken welke zijn voorzien van een ritssluiting.

Bestel jouw Storvik bodywarmers nu hier bij Proforto!

Inmiddels is het voor jou ongetwijfeld duidelijk welke voordelen er allemaal zijn verbonden aan de bodywarmers van het merk Storvik. Indien je er voor kiest om één van deze bodywarmers aan te schaffen hier bij Proforto bieden we je bovendien nog een reeks van andere voordelen. Plaats je bijvoorbeeld een bestelling met een waarde van minimaal 50 euro excl. BTW? In dat geval zal je kunnen vaststellen dat deze geheel gratis wordt verzonden. Ben je bij ontvangst van je bodywarmer toch niet honderd procent tevreden? In dat geval heb je ook altijd de optie om je bestelling terug te sturen.