•  (8,9/10)
  •  (8,9/10)

Haen zorgjassen

Bekijk hieronder het assortiment Haen zorgjassen. Verkrijgbaar in meerdere maten en kleuren.
Lees meer

13 resultaten

Filter

13 resultaten

Filter

Haen zorgjas

Wanneer je actief bent in de zorgsector spreekt het voor zich dat je er altijd opperbest uit zal willen zien. Wel, dat is mogelijk door te kiezen voor een Haen zorgjas uit het assortiment hier bij Proforto! De zorgjassen van het merk Haen staan er niet uitsluitend om bekend over een zeer goede kwaliteit te beschikken, daarnaast beschikken ze ook nog eens over een passende en bovendien zeer comfortabele pasvorm. Enkele handige details zoals bijvoorbeeld een pennenzakje, een borstzak en / of een telefoonzakje zorgen er voor dat je door te kiezen voor een Haen zorgjas over al datgene beschikt wat je nodig hebt om jouw beroep op de meest optimale wijze uit te kunnen voeren.

Mooi, praktisch en zeer duurzaam

Een zorgjas kan tijdens het werken behoorlijk afzien. Dit zorgt er voor dat zorgjassen van minder bekende merken al snel sporen van slijtage laten zien. Dat geldt niet voor een Haen zorgjas. Deze zorgjassen zijn gemaakt van 65 procent polyester en 35 procent katoen waardoor ze niet alleen comfortabel zitten, maar ook nog eens veelvuldig en langdurig gebruikt kunnen worden. Verschillende Haen zorgjassen beschikken bovendien over een openvallende kraag en zijn voorzien van een drukkerssluiting. Niet voor niets maken een groot aantal zorgverleners tegenwoordig reeds met veel plezier gebruik van een Haen zorgjas.

Een Haen zorgjas voor dames en heren

Op het ogenblik dat je het aanbod met Haen zorgjassen hier bij Proforto gaat bekijken wordt het meteen duidelijk dat er zowel exemplaren voor dames als voor heren in terug te vinden zijn. Dit betekent dat werkelijk iedereen kan genieten van de bijzondere kwaliteit waar de Haen zorgjassen over beschikken. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om deze op verschillende manieren te laten personaliseren. Wil je ze graag laten bedrukken of ben je eerder een fan van borduren? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden hier bij Proforto! Bestel ook jouw Haen zorgjas vandaag nog!