Dassy Werkbroek

Op zoek naar de perfecte werkbroek? Bij Proforto kan je kiezen uit het brede assortiment van Dassy. Bij Proforto vind je naast goedkope werkbroeken ook: lange werkbroeken, korte werkbroeken en jeans werkbroeken in alle maten en kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een werkbroek met of zonder kniezakken. Er zijn ook kindermaten beschikbaar. Profiteer daarbij ook van de snelle service, snelle levering en gratis retourneren bij Proforto.
Lees meer

69 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.

69 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

Dassy werkbroek online kopen

De Dassy werkbroeken hebben door de jaren heen een uitstekende reputatie weten te verkrijgen. In eerste instantie staan deze werkbroeken er dan ook om bekend over een prima kwaliteit en duurzaamheid te beschikken waardoor je er lang gebruik van kan maken. Dit zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Reeds uit het gewicht van de Dassy werkbroeken wordt duidelijk dat dit broeken zijn die de meest veeleisende gebruiker zullen weten te overtuigen. Heb jij ook al heel wat goeds gehoord over de Dassy werkbroeken en denk je er daarom ook over na om ze in huis te halen? In dat geval zal je alleen maar kunnen vaststellen dat je daarvoor hier bij Proforto ongetwijfeld aan het juiste adres bent!

Dassy werkbroeken met verschillende eigenschappen

Op het moment dat je het assortiment met Dassy werkbroeken van naderbij gaat bekijken zal je meteen kunnen vaststellen dat er werkbroeken in zijn terug te vinden die over de meest uiteenlopende eigenschappen beschikken. Denk op dit vlak niet alleen aan een kniezak die aanwezig is, maar wat bovendien ook te denken van een hamerlus evenals reflecterende en/of brandvertragende eigenschappen. Ongeacht de eisen die jij met andere woorden ook voorop mag stellen voor wat het aanschaffen van je nieuwe werkbroeken betreft, het assortiment met Dassy werkbroeken biedt het je allemaal en dat ook nog eens tegen een interessante prijs!

Hoge kwaliteit Dassy werkbroeken

Het merk Dassy heeft al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van werkkleding. Dassy staat voor kwaliteit, duurzaamheid en draagcomfort voor jouw werkbroeken. De werkbroeken van Dassy zijn functioneel en hierdoor geschikt voor iedere klus. Of je nu werkzaam bent in de transport, bouw, logistiek of een andere sector: Dassy heeft de perfecte werkbroek voor jou. Dassy werkbroeken zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen, materialen, kleuren en maten. Daarnaast genoeg functionaliteiten zoals ritsen, zakken, hamer lussen en knopen voor jouw gereedschap. Jouw Dassy werkbroek gaat jouw favoriete werkoutfit zijn.

Bestel jouw Dassy werkbroek vandaag nog!

Op het ogenblik dat je van plan bent om een nieuwe werkbroek te kopen spreekt het voor zich dat er steeds bepaalde eisen zijn waar deze aan moet voldoen. Neem je een kijkje in het aanbod met Dassy werkbroeken hier bij Proforto, dan wordt meteen duidelijk dat dit merk er alles aan heeft gedaan om zo optimaal mogelijk aan alle verwachtingen tegemoet te kunnen komen. Het mag dan ook duidelijk zijn, door over te gaan tot het kopen van één of meerdere Dassy werkbroeken uit ons assortiment beschik je meteen over precies die werkbroeken die perfect alle vooropgestelde verwachtingen zullen weten in te lossen!