Wegwerp Labjassen

Wegwerp labjassen worden niet alleen in laboratoria gebruikt. Ze zijn ook binnen andere sectoren prima bruikbaar. Bij Proforto vind je een compleet assortiment wegwerp kleding, waaronder ook labjassen voor eenmalig gebruik. Je bestelt ze eenvoudig in de webshop. We zorgen ervoor dat je de bestelling de volgende werkdag in huis hebt. Je betaalt altijd een scherpe prijs en profiteert van onze uitstekende service.

Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Draag wegwerp labjassen voor extra gemak

Wegwerp labjassen zijn ideaal omdat ze je veel werk besparen. Als je een steriele labjas nodig hebt dan is wegwerpmateriaal ideaal. Dit hoeft niet op hoge temperaturen te worden gewassen om ervoor te zorgen dat het weer steriel is. De labjassen en ook ander wegwerpmateriaal in ons assortiment wordt gemaakt van materiaal dat biologisch afbreekbaar is. Het is dus niet belastend voor het milieu. Daarnaast weet je zeker dat je altijd veilig en steriel werkt, of dat nu in het laboratorium is of in een schoonheidskliniek, tandartspraktijk of dierenziekenhuis.

Kies voor het gemak van een wegwerp labjas

De wegwerp labjas is ideaal als je van gemak houdt. Je kunt hem combineren met een haarnetje, een wegwerp mondkapje en latex of nitril handschoenen. De wegwerp labjas is beschikbaar in verschillende maten. Ze zijn daardoor bruikbaar voor iedereen, zowel dames als heren. De wegwerp labjassen zijn gemaakt van stevig materiaal, ze zijn niet van papier. Je kunt er gewoon in werken en je er gemakkelijk in bewegen.

Koop wegwerp labjassen voor de beste prijs

Ben je op zoek naar wegwerp labjassen? Je kunt ze kopen bij Proforto tegen een aantrekkelijke prijs. Ons bekendste merk is CMT. Zij leveren niet alleen wegwerp labjassen maar ook handschoenen, haarnetjes, baardnetjes en overschoenen. Je kunt dus als je wilt een complete set samenstellen. Ook zijn er complete sets te koop voor eenmalig gebruik. Deze zijn vooral handig als je slechts incidenteel gebruik maakt van wegwerpmateriaal. Bekijk de items in onze webshop of neem contact op met de klantenservice via de online chat als je nog vragen hebt. Een medewerker staat je dan zo snel mogelijk te woord.