Een lashelm met afzuiging zorgt ervoor dat je laswerkzaamheden zowel veilig als comfortabel kunt uitvoeren. Bij Proforto hebben we lashelmen van verschillende bekende merken voor je. Heb je met spoed een lashelm nodig? Geen probleem. Als op voorraad wordt je bestelling al de volgende werkdag geleverd. Je kunt daarbij altijd rekenen op uitstekende service en natuurlijk betaal je in onze webshop een scherpe prijs.

Lashelm met afzuiging

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Lashelmen met afzuiging in verschillende maten

Een lashelm met afzuiging moet goed passen. Je gezicht en vooral je ogen moeten immers goed worden beschermd tegen de vonken van het lasapparaat. Lasogen oplopen is erg vervelend en kan bovendien leiden tot blijvende schade als het je vaker overkomt. Daarom is het dragen van een goed passende lashelm bij veel bedrijven verplicht zodra er laswerkzaamheden worden uitgevoerd. De lashelm is voorzien van een helder vizier zodat je goed kunt zien wat je doet. Het dragen van een helm wordt aanbevolen boven een lasbril, zeker als je vaker laswerk doet en het dus niet incidenteel is. Sommige modellen lashelmen zijn in verschillende maten verkrijgbaar, andere zijn verstelbaar zodat ze altijd passen.

Combineer een lashelm met afzuiging met goede oordopjes

Een lashelm met afzuiging beschermt je ogen tijdens het lassen. Maar ook je oren verdienen bescherming. Lassen maakt veel kabaal en dat kan een gehoorbeschadiging opleveren als je hier langdurig aan wordt blootgesteld. Daarom bevelen we het gebruik van goede oordopjes aan. Ook die vind je natuurlijk in onze webshop en kun je desgewenst direct mee bestellen. Op deze manier ben je tijdens het uitvoeren van laswerk optimaal beschermd tegen mogelijke risico’s.

Combineer een lashelm met afzuiging met goede werkkleding

Een lashelm met afzuiging combineer je bij voorkeur met een vlamvertragende overall een goede werkschoenen met veiligheidsklasse. Als je deze outfit draagt bij het uitvoeren van laswerkzaamheden dan weet je zeker dat je goed beschermd aan het werk bent. En het goede nieuws is dat je al deze items in één keer kunt bestellen bij Proforto, de grootste online leverancier van bedrijfskleding en werkschoenen in Nederland. Stel dus gerust een complete outfit samen en laat deze bezorgen. Ben je niet tevreden over een item dan kun je dit kosteloos retour sturen.

Een lashelm met afzuiging bestellen voor een goede prijs

Bij Proforto kun je een lashelm met afzuiging bestellen van bekende merken. We hebben onder andere Honeywell en Optrel in ons assortiment. De klantenservice is bereikbaar via de online chat als je advies wilt bij het maken van een goede keuze. Je kunt direct een bericht sturen en krijgt zo snel mogelijk een reactie.