chat

Schildersbroeken

Ben je op zoek naar de beste schildersbroeken van uitstekende kwaliteit? Dan ben je bij Proforto aan het juiste adres. Bij ons vind je een breed assortiment schildersbroeken in alle maten, kleuren en materialen. Schilder jij binnenkort in de nieuwste schilderbroek van topmerken zoals Blåkläder werkbroeken, Mascot werkbroeken of HAVEP werkbroeken? Bestel eenvoudig jouw werkkleding en profiteer van gratis verzending en scherpe prijzen voor beroepshelden.

Lees meer

37 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

37 resultaten

Filter

Schildersbroek online kopen op Proforto.nl

Schildersbroeken zijn er in verschillende modellen met verschillende specificaties. Behalve de korte schildersbroek hebben al onze broeken kniezakken omdat schilders regelmatig veel moeten knielen. Als je hierin kniebeschermers plaatst, voldoet je schildersbroek aan de EN 14404 normen. Ook zijn de broeken uitgerust met veel zakken om gereedschap en toebehoren zoals kwasten en steekmessen in te kunnen opbergen wanneer deze niet nodig zijn. Zo hoef je nooit meer je ladder af om een andere kwast te pakken! Naast schildersbroeken kun je bij ons ook terecht voor een schildersoveralls of schildersjassen.

Schildersbroek van het juiste materiaal

Als je als schilder werkt, wil je natuurlijk dat de verf waarmee je werkt gemakkelijk uit je werkkleding gaat. Daarom zijn de schildersbroeken die wij verkopen gemaakt om deze verf er goed uit te kunnen wassen. Omdat onze broeken van katoen en polyester zijn, zijn zij erg stevig maar bieden deze toch genoeg bewegingsvrijheid.

Witte schildersbroek kopen bij Proforto

Traditiegetrouw zijn schildersbroeken wit, maar waarom eigenlijk? Schilderskleding is wit omdat witte verfspatters niet opvallen op witte kleding. Wit is daarom gekozen voor de kleding, aangezien witte verf de meest gebruikte verf is. Kniezakken en andere verstevigingen zijn soms wel in een andere kleur, zoals bij Blåkläder, die hiervoor een donkergrijze kleur gebruikt om de broek een accent te geven. Wij hebben ook een ruim assortiment voor stukadoors, zoals stukadoorskleding en stukadoors schoenen.