chat

Stukadoorskleding

Als je als stukadoor werkt dan doe je dat natuurlijk in comfortabele stukadoorskleding. Die koop je voordelig bij Proforto. We hebben een ruim assortiment broeken en werkshirts voor stukadoors. Je kunt direct online bestellen, je order heb je meestal de volgende werkdag al in huis. Je profiteert daarnaast van onze uitstekende service en de mogelijkheid om stukadoorskleding te laten bedrukken of borduren.

Lees meer

17 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

17 resultaten

Filter

Stel een complete outfit stukadoorskleding samen

Bij Proforto kun je terecht voor stukadoorskleding voor jezelf of voor je personeel. Kies een fijne werkbroek en een bijpassend werkshirt. Daarnaast hebben we verschillende soorten werkschoenen en laarzen, de meeste met veiligheidsklasse. Hiermee kun je veilig werken onder alle omstandigheden. In de webshop vind je bekende merken zoals Tricorp, Blaklader en Dassy. Werk je ook aan projecten in de winter, dan kun je je outfit aanvullen met heerlijk warme thermokleding.

Laat stukadoorskleding bedrukken met je bedrijfslogo

Je kunt stukadoorskleding bij Proforto laten voorzien van een professioneel logo of bedrijfsnaam. Dit kan door middel van borduren of bedrukken. Je kunt het logo direct meesturen als je je online order plaatst. Let er op dat het bestand in één van de door ons geaccepteerde formaten wordt aangeleverd. Hoe hoger de resolutie van de afbeelding hoe beter. Als je een professioneel logo hebt laten ontwerpen, vraag de maker dan om een bestand daarvan aan te leveren. Een proefdruk ontvang je zo snel mogelijk per e-mail. Beoordeel deze goed, want aan de hand daarvan wordt je opdracht uitgevoerd. Eenmaal gepersonaliseerde kleding wordt niet retour genomen.

Koop stukadoorskleding voor de beste prijs bij Proforto

Stukadoorskleding koop je voordelig bij de grootste online leverancier van bedrijfskleding, Proforto. Alle kleding is van uitstekende kwaliteit, gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen regelmatig wassen. Het wasvoorschrift vind je in de kleding en in veel gevallen ook bij de productomschrijving op de website. We hebben een uitgebreid assortiment voor zowel dames als heren. Twijfel je over je keuze, vraag dan advies aan onze klantenservice. Deze bereik je eenvoudig via de online chat maar ook per telefoon of e-mail.