Medische klompen & schoenen

Artikelen 1 tot 16 van 75 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 16 van 75 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Medische klompen en schoenen voor de zorg!

In de collectie van Proforto.nl is er een grote keuze aan medische klompen. De zorgklompen en schoenen zijn beschikbaar in alle maten en modellen. Proforto kan de meeste medische klompen binnen één dag leveren! Aan ziekenhuisklompen en schoenen hangt de eis vast dat ze gesteriliseerd moeten kunnen worden. Als je ze wilt kunnen steriliseren, is het belangrijk dat je medische schoeisel bestand is tegen hoge temperaturen. Een antislipzool helpt dat je minder snel uitglijdt op een gladde ondergrond. En door schoeisel te dragen met antistatische eigenschappen voorkom je dat je zelf — of je patiënt — een schok krijgt. Houd hier rekening mee als je op zoek bent naar nieuwe verpleegschoenen. Deze eisen zijn natuurlijk toegepast bij de medische schoenen en klompen die wij verkopen.


Verschil tussen kunststof klompen en klompen van leer

Kunststof ziekenhuisklompen – of ook vaak rubberen klompen of plastic klompen genoemd – zijn gemaakt van moderne materialen, met alle voordelen van dien.

 • Ze zijn gemakkelijk schoon te maken (extra handig in de zorg!)
 • Ze zijn verkrijgbaar in allerlei vormen, kleuren en met dessins (leuk om je te onderscheiden)
 • Ze zijn verkrijgbaar als flexibele klompen of lichtgewicht klomp
 • Ze zijn gemaakt met een flexibele zool van kunststof (PU)

Leren ziekenhuisklompen: Leer is een natuurproduct en verschilt dus flink van het moderne kunststof. Als je leer goed verzorgt, gaat leer lang mee, krijgt het meer karakter en blijft het langer mooi.

 • Ze hebben een klassieke uitstraling
 • Ze hebben een ademend oppervlakte
 • Ze zijn verkrijgbaar met (flexibele) houten zool of een zool van kunststof (PU)

Medische klompen en schoenen kopen bij Proforto

Als je kiest voor trendy medische klompen kun je je onderscheiden van je collega’s, zeker als iedereen verder hetzelfde uniform draagt! Daarom verkoopt Proforto.nl goedkope medische klompen en schoenen in allerlei prints, kleuren en modellen. De merken in ons assortiment zijn Sanita, Wash’Go, Maxguard, Big Horn, Alpro, Wock en Atlas. Heb je nog vragen over onze verpleegkundige klompen en schoenen? Neem dan contact op met de klantenservice, zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 22:00 via 024-7113346.