chat

Witte werkschoenen

Je bent op zoek naar de beste witte werkschoenen voor jezelf, goed dat je dan bij Proforto een kijkje komt nemen. Werkschoenen wit van kleur kies je niet voor ieder beroep, maar bij sommige beroepen worden je schoenen niet snel vies, maar heb je wel comfort en bescherming nodig (voor je voeten). Meestal, als alles uit voorraad leverbaar is, dan kun je je bestelling de volgende werkdag verwachten. Profiteer daarnaast van snelle levering, gratis verzending en kosteloos retourneren. Witte werkschoenen zijn er in Werkschoenen dames, Werkschoenen heren, Werkschoenen sneakers en Werkschoenen S3. Daarnaast zijn er ook zwarte werkschoenen verkrijgbaar.

Lees meer
Keuzehulp
20221128 - Cyber Monday

84 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.

84 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

Witte werkschoenen bij Proforto.nl

Werkschoenen wit worden bijvoorbeeld gedragen binnen medische beroepen of als schilder en stucadoor, maar ook binnen de horeca zie je het steeds vaker. Je kunt zelf aangeven van wat voor materiaal de witte werkschoenen gemaakt mogen zijn, bijvoorbeeld leer, rubber, microfiber of misschien wel waterafstotend leder. Hoe gerichter je je wensen aan kunt geven, hoe beter de schoenen bij je passen. Je krijgt een duidelijk overzicht en dan kun je de werkschoenen één voor één op je gemak bekijken. Misschien geef je wel de voorkeur aan de witte werkschoenen die je worden aangeboden van het merk Wock of Wash’Go misschien. Maar er zijn nog veel meer merken die witte werkschoenen aanbieden. Denk aan merken als: Redbrick, Bata, Sika en Emma Werkschoenen.

Witte werkschoenen bestellen voor een scherpe prijs

Natuurlijk wil je er graag netjes uitzien als je naar je werk gaat. Maar alles wat je draagt moet ook veilig zijn en je goed beschermen. Daarom horen goede witte werkschoenen ook veilig te zijn, en de schoenen die je hier worden aangeboden voldoen aan de nodige veiligheidseisen (dit kun je per model bekijken op deze pagina). Ervaar zelf wat de voordelen zijn als je bij Proforto je witte werkschoenen gaat bestellen. In ieder geval wordt vanaf 50 euro alles gratis verzonden. Daarnaast vind je hier het grootste assortiment werkschoenen en kun je de keuze maken om alles achteraf te betalen. Ook kan alles gratis worden geretourneerd indien nodig. Heb je nog vragen aan ons, bijvoorbeeld over het selecteren van de juiste maat? Neem dan gerust contact met ons op en dit kan op werkdagen via onze klantenservice op 024-7113346 of klantenservice@proforto.nl.

Werkschoenen advies?
Bekijk de adviespagina