•  (9,1/10)
  •  (9,1/10)

Gildan Sweaters

Bekijk hieronder het assortiment Gildan sweaters. Verkrijgbaar in meerdere maten en kleuren.
Lees meer

4 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.
Voor de meeste variaties van dit product geldt: Vóór 23:00 besteld, morgen in huis.

4 resultaten

Filter

Gildan sweaters

De sweaters van het Canadese merk Gildan kenmerken zich door een uitstekende kwaliteit welke elke vakman ongetwijfeld zal weten te waarderen. Dit is ook niet zo vreemd, want aan de huidige sweaters is heel wat werk vooraf gegaan. Gildan zag dan ook als merk het levenslicht in 1984. Door de jaren heen werd er alles in het werk gesteld om de kwaliteit van het merk Gildan en dan onder meer deze van haar sweaters in die mate te perfectionaliseren dat ze werkelijk elke vakman kon bekoren. Wil jij eveneens kunnen genieten van de interessante voordelen die zijn verbonden aan het dragen van Gildan sweaters? Dan ben je hier zeker en vast aan het juiste adres!

Gildan sweaters, verkrijgbaar in verschillende kleuren

Bij het uitkiezen van de sweater die je gaat dragen tijdens het werken is het altijd van belang om rekening te houden met verschillende factoren. Het gaat hierbij niet alleen om de kwaliteit van de sweater, maar ook om het draagcomfort waarover ze beschikt. Een ander niet onbelangrijk aandachtspunt is terug te vinden in de uitstraling waarover ze beschikt. Wat dit betreft speelt voor veel mensen ook de kleur een niet onbelangrijke rol. Gelukkig zijn de Gildan sweaters uit ons assortiment verkrijgbaar in tal van verschillende kleuren. Wil je graag een zwarte, grijze, rode, blauwe, witte of paarse sweater? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden binnen het aanbod van het merk Gildan hier bij Proforto.

Keuze uit meerdere soorten afwerkingen

Kies je voor Gildan sweaters? In dat geval zal je kunnen vaststellen dat er eveneens verschillende soorten afwerkingen tot de mogelijkheden behoren. We maken op dit vlak onder meer een onderscheid tussen SoftStyle en Performance, maar daarnaast behoren ook Dry Blend evenals Ultra en Premium Cotton tot de mogelijkheden. Eender voor welke van deze verschillende soorten afwerkingen je ook mag kiezen, het zal al snel duidelijk worden dat de Gildan sweaters zich kenmerken door een fantastische kwaliteit waar je gedurende een zeer lange tijd genot van zal ondervinden. Ben jij eveneens overtuigd door de voordelen waarmee je te maken krijgt als je kiest voor het gebruik van Gildan sweaters? Wacht dan niet langer en bestel ze vandaag nog hier bij Proforto!