•  (9,0/10)
  •  (9,0/10)

Tricorp polo's

Hoge kwaliteit werkpolo’s van het merk Tricorp koop je bij Proforto. De werkpolo’s van Tricorp zijn verkrijgbaar met korte en lange mouw en de meeste modellen zijn beschikbaar in meer dan 20 kleuren. Proforto tip: op zoek naar werkpolo’s van nóg hogere kwaliteit? Kies dan voor de duurzame werkpolo’s uit de speciale Tricorp Premium collectie.
Lees meer

39 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.
Voor de meeste variaties van dit product geldt: Vóór 23:00 besteld, morgen in huis.

39 resultaten

Filter

Tricorp polo's

Veel mensen zijn het er met elkaar over eens dat het fijner werken is in een polo dan in bijvoorbeeld een gewone T-shirt. Het moet dan ook gezegd dat een polo er natuurlijk heel wat mooier uitziet. Wanneer ook jij van plan bent om één of meerdere werkpolo's aan te schaffen is het de moeite waard om je even te verdiepen in het assortiment met Tricorp polo's welke is terug te vinden hier bij Proforto. Deze werkpolo's zijn zowel verkrijgbaar met lange en met korte mouwen en bovendien kan er een keuze worden gemaakt uit meer dan 20 verschillende kleuren. Welke werkpolo jij dus met andere woorden ook wenst te kopen, het is zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen in het aanbod met Tricorp polo's hier bij Proforto!

Tricorp Premium Collectie

De Tricorp Premium collectie biedt het beste van het merk Tricorp gecombineerd met de meest actuele mode. Dit betekent concreet dat er niet alleen gebruik wordt gemaakt van de nieuwste, meest kwalitatieve materialen, bovendien kan je ook steeds rekenen op een exclusief design welke hoge ogen zal gooien op de werkvloer. Alles bij elkaar gezien zorgt het kopen van één van de Tricorp polo's uit de Tricorp Premium collectie er voor dat je beschikt over de meest uitstekende polo's voor professionals die beschikken over een geheel eigen identiteit. Je bestelt deze prima werkpolo's uiteraard hier bij Proforto!

Gratis verzending van jouw Tricorp polo's

Het mag ondertussen wel duidelijk zijn dat de Tricorp polo's je steeds een uitstekende kwaliteit weten te garanderen in combinatie met een uitstraling die iedereen zal weten te overtuigen. Dit niet in het minst wanneer je er voor kiest om één van de polo's te bestellen die deel uitmaken van de Tricorp Premium collectie. Op het ogenblik dat je, je Tricorp polo's gaat bestellen hier bij Proforto bieden we je bovendien graag nog een aantal extra interessante voordelen aan. Zo worden je Tricorp polo's niet alleen zeer snel geleverd, daarnaast profiteer je ook nog eens van gratis verzending vanaf een bestelbedrag van minimum 35 euro. Let wel, dit bedrag is exclusief BTW.