Mascot werkbroek

Wil jij een werkbroek die aan jouw wensen voldoet? De Mascot werkbroeken hebben een uitstekende pasvorm en zijn stijlvast. Mascot heeft niet alleen sterke Mascot werkjassen, Mascot bodywarmers, Mascot polo’s en Mascot overalls maar ook sterke werkbroeken zoals de Mascot werkbroeken stretch Binnen de Mascot werkbroeken collectie vind je naast goedkope werkbroeken ook lange werkbroeken, korte werkbroeken, driekwart werkbroeken en regenbroeken. Voor een groot deel van de Mascot werkbroeken geldt: voor 23u besteld, morgen in huis.
Lees meer

67 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.

67 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

De juiste Mascot werkbroek voor jou!

De Mascot werkbroeken hebben hun naam inmiddels gevestigd en zijn dan ook een absolute topper in het assortiment van Proforto. Mascot maakt werkbroeken voor iedere branche. Waar je werkkleding ook aan moet voldoen, de kans is groot dat je kiest voor een werkbroek van Mascot. Een werkbroek moet gemakkelijk wasbaar zijn en gemaakt van stevig materiaal dat ook onder zwaardere omstandigheden duurzaam genoeg is.

In welke branches worden de werkbroeken van Mascot gedragen?

Mascot werkbroeken zijn geschikt voor iedereen die op het bedrijf of bij de klant aan de slag gaat. Of je nu CV monteur bent, timmerman, automonteur of stukadoor, een werkbroek van Mascot is een prima keuze. De pluspunten van werkbroeken van Mascot

  • Uitstekende pasvorm
  • Vormvastheid, ook na vaak wassen
  • Handige zakken voor het meenemen van gereedschap
  • Kniebeschermers voor comfortabel werken

Veilig werken met de Mascot werkbroeken

Ben je lasser of werk je met chemische stoffen? Dan wil je natuurlijk werkkleding dragen die je optimaal beschermt. In het assortiment van Mascot vind je werkbroeken die gemaakt zijn van speciaal materiaal. De stof is vlamvertragend, mocht er iets misgaan dan kan een beginnende verbranding snel worden geblust om letsel te voorkomen. Daarnaast zijn sommige modellen gemaakt van speciale stof die je beschermen tegen huidcontact met chemische stoffen die schadelijk kunnen zijn. Draag bij een werkbroek ook altijd beschermend schoeisel als je met gevaarlijke stoffen werkt of als het risico op brand aanwezig is. Deze vind je uiteraard ook bij Proforto.

Mascot werkbroek voor échte vakmensen

Wil je een werkbroek waar je op kunt vertrouwen? Kies dan voor de werkbroeken van Mascot. De werkbroeken van Mascot staan bekend om kwaliteit, draagcomfort en de pasvorm. In welke branche je ook werkzaam bent: er is altijd een werkbroek van Mascot die bij jou past. Ben je op zoek naar een Mascot werkbroek aanbieding? Dan ben je bij Proforto aan het juiste adres. Bij ons vindt je de scherpste prijs voor het merk Mascot. Ben jij benieuwd naar de voordelen die een Mascot werkbroek jou kan bieden? Probeer het uit en je bent verkocht!

Mascot werkbroeken bestel je natuurlijk bij Proforto

Wil je een werkbroek waarin je je comfortabel kunt bewegen en die je de juiste bescherming biedt? Bekijk dan het assortiment Mascot werkbroeken van Proforto. Je kunt aan de hand van de duidelijke afbeeldingen en de uitgebreide omschrijving eenvoudig je keuze maken. Dit gaat het snelst als je vooraf een ‘wensenlijstje’ maakt met punten waaraan je werkbroek moet voldoen. Denk daarbij aan de omstandigheden waaronder je je Mascot werkbroek gaat dragen. Als je er niet uit komt dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze deskundige klantenservice. We adviseren je graag bij het maken van je keuze. Ben je op zoek naar nieuwe werkkleding voor het personeel van je bedrijf? Vraag voor grotere orders een offerte op maat aan, vaak kunnen we je een aantrekkelijke korting aanbieden voor grotere bestellingen.