•  (9,1/10)
  •  (9,1/10)

Fristads Werkbroeken

Bekijk hieronder het assortiment Fristads werkbroeken. Verkrijgbaar in meerdere maten en kleuren.
Lees meer

55 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.
Voor de meeste variaties van dit product geldt: Vóór 23:00 besteld, morgen in huis.

55 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

Fristads werkbroeken

Het kopen van een werkbroek is niet iets dat je zomaar even in één, twee, drie doet zonder stil te blijven staan bij de verschillende eigenschappen waarover ze dient te beschikken. Neem nu bijvoorbeeld de Fristads werkbroeken welke zijn terug te vinden in ons assortiment. Het betreft hier uitstekende werkbroeken die over een sublieme kwaliteit beschikken, maar beschikbaar zijn in een groot aantal verschillende uitvoeringen. Heb je voldoende aan een vrij standaard werkbroek, wil je graag kiezen voor een exemplaar met reflecterende banden of heb je nood aan werkbroeken die zijn uitgerust met kniezakken? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden bij het bekijken van het aanbod aan Fristads werkbroeken hier bij Proforto.

Ontdek de bijzondere kwaliteit van Fristads werkbroeken!

Fristads werkbroeken zijn broeken die jou als vakman ongetwijfeld zullen weten te overtuigen. Deze broeken kunnen dan ook voorzien worden van verschillende eigenschappen. Niet alleen kan je kiezen voor een exemplaar welke is uitgerust met kniezakken, daarnaast behoren ook een hamerlus evenals een zogenaamde D-ring tot de mogelijkheden. Heb je verder nood aan een werkbroek die waterafstotend is en / of die over reflecterende banden beschikt? In al deze gevallen zal je kunnen vaststellen dat er in ons aanbod met Fristads werkbroeken met zekerheid een exemplaar is terug te vinden welke al je verwachtingen zal weten in te lossen.

Ook driekwart en korte werkbroeken verkrijgbaar

De lange Fristads werkbroeken uit ons assortiment bieden je als vakman in principe al datgene waar je nood aan hebt tijdens het uitvoeren van al je werkzaamheden. Toch is het mogelijk dat je, bijvoorbeeld in de warme zomermaanden, vooral nood hebt aan een wat kortere broek. Ook dat hoeft geen enkel probleem te zijn! In ons aanbod met Fristads werkbroeken zijn namelijk ook speciale driekwart en ook korte exemplaren terug te vinden. Op deze manier ben je werkelijk in alle omstandigheden verzekerd van de best mogelijke werkbroek die je het meest optimale comfort weet te bieden. Ook geïnteresseerd in het aanschaffen van één of meerdere Fristads werkbroeken? Bestel ze dan snel hier bij Proforto!