Carhartt Werkbroeken

Bekijk hieronder het assortiment Carhartt werkbroeken. Verkrijgbaar in meerdere maten en kleuren.
Lees meer

28 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.
Voor de meeste variaties van dit product geldt: Vóór 23:00 besteld, morgen in huis.

28 resultaten

Filter

Carhartt werkbroeken

Carhartt werkbroeken hebben door de jaren heen een uitmuntende reputatie weten te verzamelen onder professionals. Het merk werd opgericht in het jaar 1889 en dat eigenlijk met slechts één doel, namelijk de standaard stellen waar alle andere fabrikanten eveneens aan zouden moeten voldoen. Inmiddels staat Carhartt er reeds meer dan 130 jaar om bekend de meest hoogstaande werkkleding te vervaardigen. Het spreekt dan ook voor zich dat dit merk beslist niet in het assortiment hier bij Proforto mocht ontbreken. Ben jij ook nog op zoek naar één of meerdere nieuwe werkbroeken om aan te schaffen voor jouw professionele activiteiten? Ontdek dan snel het aanbod met Carhartt werkbroeken hier bij Proforto!

Carhartt werkbroeken, geschikt voor elke vakman

Op het moment dat je het aanbod met Carhartt werkbroeken hier bij Proforto van naderbij gaat bekijken wordt het meteen duidelijk dat er heel wat verschillende uitvoeringen in terug te vinden zijn. Zo onderscheiden we onder meer de vrij standaard Carhartt Straight Jeans van de Carhartt Denim Multi Pocket Tech Pants. Deze laatste beschikt dan ook over een nylon versteviging en is bovendien uitgerust met een hamerlus evenals multifunctionele gereedschapszakken. Ongeacht het beroep dat je uitoefent, het mag in ieder geval duidelijk zijn dat er voor iedereen een Carhartt werkbroek naar wens kan worden aangekocht.

Bestel jouw Carhartt werkbroeken hier bij Proforto!

Het feit dat het merk Carhartt reeds bestaat van in het jaar 1889 zorgt er voor dat ze tegenwoordig over een uitstekende populariteit beschikt. Door de jaren heen heeft ze dan ook onder de meest veeleisende professionals een sublieme reputatie op weten te bouwen. Ga je, je Carhartt werkbroeken bestellen hier bij Proforto? Dan kan je niet alleen rekenen op een prima kwaliteit, bovendien garanderen we onze klanten ook nog eens de scherpste prijs. Hou daarbij ook nog eens rekening met het feit dat je vanaf een orderbedrag van 35 euro exclusief BTW kan rekenen op gratis verzending van je order en het mag duidelijk zijn dat je Carhartt werkbroeken kopen hier bij Proforto een absolute aanrader is!