Sale Tot wel 25% korting

Tricorp Veiligheidsvest EN1150 Kids 453020

Daar waar de EN ISO 20471:2013 de normering is voor zichtbaarheidskleding bij professioneel gebruik, is de EN1150 de normering voor zichtbaarheidskleding bij niet-professioneel gebruik. Gezien de kleinere maatvoering en de uitvoering van dit veiligheidsvest voor kinderen is een dergelijk veiligheidsvest niet te certificeren voor professioneel gebruik. Gewoonweg omdat de oppervlakten van het fluorescerende doek en de reflectiestriping te laag zijn. Om ervoor te zorgen dat ook kinderen goed zichtbaar aan bijvoorbeeld het verkeer of sportactiviteiten kunnen deelnemen, hebben wij dit veiligheidsvest ontwikkeld en voldoet het volledig aan de EN1150 normering. De maatvoering is afgestemd op kinderen van 6 tot 12 jaar en derhalve beschikbaar in de maten 128-140-152-164. De klittenbandsluiting is verstelbaar en de striping is gestikt aangebracht. Dit veiligheidsvest is beschikbaar in de kleuren fluor yellow en fluor orange.
Lees meer
Dit is een verplicht veld.
-
+

Levertijd

Verwachte bezorgdatum:
Snelle levering

Bij Proforto doen we er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Voor onze populaire producten geldt: vóór 23u besteld, de volgende werkdag in huis!*

* voor 23u besteld, morgen in huis geldt alleen op werkdagen

Selecteer eerst je kleur en/of maat
  • Gratis retourneren binnen 100 dagen
  • Snelle levering
  • Achteraf betalen
  • Grootste assortiment
  • Klanten beoordelen Proforto met een 9.6
banner

Productomschrijving

Daar waar de EN ISO 20471:2013 de normering is voor zichtbaarheidskleding bij professioneel gebruik, is de EN1150 de normering voor zichtbaarheidskleding bij niet-professioneel gebruik.
Gezien de kleinere maatvoering en de uitvoering van dit veiligheidsvest voor kinderen is een dergelijk veiligheidsvest niet te certificeren voor professioneel gebruik. Gewoonweg omdat de oppervlakten van het fluorescerende doek en de reflectiestriping te laag zijn.
Om ervoor te zorgen dat ook kinderen goed zichtbaar aan bijvoorbeeld het verkeer of sportactiviteiten kunnen deelnemen, hebben wij dit veiligheidsvest ontwikkeld en voldoet het volledig aan de EN1150 normering.
De maatvoering is afgestemd op kinderen van 6 tot 12 jaar en derhalve beschikbaar in de maten 128-140-152-164.
De klittenbandsluiting is verstelbaar en de striping is gestikt aangebracht.
Dit veiligheidsvest is beschikbaar in de kleuren fluor yellow en fluor orange.

Aanvullende informatie

SKU TRI-453020
Merk Tricorp
Materiaal kleding 100% polyester
Eigenschappen Reflecterend
Kleurgroep(en) Geel, Oranje
Toepassing Afval & recycling, Agrarisch, Automotive, Bouw, Chemie, Constructie, Food, Horeca, Hulpdiensten, Magazijn, Metaal, Schilder/stukadoor, Techniek, Transport, Zorg
Kwaliteit materiaal 100-149gr/m²
Geslacht Kinderen
Personalisatie opties N.v.t.

Beoordelingen

Toevoegen aan winkelmandje