Gratis verzending vanaf €35,- (ex. BTW)
Gratis retourneren
Grootste assortiment
Snelle levering
Achteraf Betalen
Gratis verzending vanaf €35,- (ex. BTW)
Gratis retourneren
Grootste assortiment
Snelle levering
Achteraf Betalen

Tobin Första Hjälpen

5 artikel(en)

per pagina

 • Tobin 1 liter oogspoelfles

  € 115,39 excl. BTW € 139,62 incl. BTW
 • Tobin 200ml oogspoelfles

  € 13,11 excl. BTW € 15,86 incl. BTW
 • Tobin oogspoelstation

  Nu: € 154,82 € 166,59 Normale prijs: excl. BTW € 187,33 € 201,57 Normale prijs: incl. BTW

 • Tobin Mobiel oogspoelstation

  € 127,31 excl. BTW € 154,05 incl. BTW
 • Tobin oogspoelfles navulling

  € 49,01 excl. BTW € 59,30 incl. BTW

5 artikel(en)

per pagina

Tobin Första Hjälpen veiligheidsmiddelen koop je online op Proforto.nl!

Natuurlijk hoop je als werkgever niet dat medewerkers in ongelukkige situaties terechtkomen maar je kunt er toch maar beter goed op voorbereid zijn. De juiste eerste hulp kan namelijk van vitaal belang zijn.

Tobin Första Hjälpen is gespecialiseerd in eerste hulp middelen en apparatuur voor bedrijven. Het bedrijf is in 1965 opgestart en inmiddels uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende bedrijven in de industrie. Tobin Första Hjälpen biedt een zeer breed scala aan producten aan, om aan de wensen en behoeften van haar klanten te voldoen.

Kwaliteit en veiligheid

Alle medische hulpmiddelen die Tobin Första Hjälpen aanbiedt zijn voorzien van een CE-markering. Deze CE kwalificatie geeft aan dat het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte en zorgt voor bescherming van de gebruiker.

Ook is Tobin Första Hjälpen lid van branchevereniging BPS. Deze vereniging zorgt ervoor dat de kwaliteitsnorm gewaarborgd word en alle producten volgens de geldende regelgeving worden aangeboden.

Milieu

Tobin Första Hjälpen stelt hoge prioriteit aan het milieu en traint haar werknemers dan ook regelmatig in milieubewustzijn. Ook gebruikt het bedrijf waar mogelijk, recyclebare en milieuvriendelijke materialen. Afvalscheiding en het recyclen van papier en plastic zijn een van de overige maatregelen die binnen het bedrijf vanzelfsprekend zijn.